Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL

VIDEO Zaprosio djevojku, ali ovo nije očekivao. Završio nokautiran u lisicama

Navijač
Printscreen
01.04.2023.
u 12:18

Izvadio je prsten, kleknuo na teren i čekao odgovor svoje odabranice. Međutim, u tom su trenutku dotrčali zaštitari. Jedan od njih ga je nokautirao, a ostali mu stavili lisice.

Jedan navijač bejzbol momčadi Los Angeles Dodgersa htio je svoju djevojku zaprositi na poseban način. Imao je dobar plan, ali je na kraju doživio nokaut.

Naime, navijač je utrčao na teren tijekom utakmice s Arizona Wildcatsima i htio zaprositi djevojku koja je bila na tribinama.

Izvadio je prsten, kleknuo na teren i čekao odgovor svoje odabranice. Međutim, u tom su trenutku dotrčali zaštitari. Jedan od njih ga je nokautirao, a ostali mu stavili lisice.

Od siline udarca je negdje u travi izgubio prsten, a tražili su ga čak i igrači. No, sudeći po fotografiji njegove djevojke, čini se da navijač nije teže ozlijeđen i da je prsten pronađen. A djevojka je rekla da.

>> Livaković je prihvatio ponudu i odlazi iz Maksimira, Dinamu 10 milijuna eura?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije