Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić i Mamić dogovorili "pravni legitimitet"

Dinamu petogodišnja koncesija na stadion!

\'14.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
16.09.2011.
u 09:03

Što se mijenja? Hm, pa i ništa. I dalje će plavi dobivati od Grada 17 milijuna kuna godišnje za održavanje, Grad će sufinancirati obnovu...

Ovih bi dana Dinamo trebao dobiti petogodišnju koncesiju nad maksimirskim stadionom! Završen je, naime, natječaj koji je sredinom kolovoza objavio Grad Zagreb kao vlasnik stadiona i na taj su se natječaj za dobivanje koncesije trebali javiti zainteresirani klubovi korisnici sportskih objekata. Dinamo je, dakako, podnio zahtjev za stadion u Maksimiru i, prema zadnjim informacijama, ugovor s Gradom o dobivanju petogodišnje koncesije je pred potpisivanjem!

– Tako bi trebalo biti – potvrdio nam je točnost informacije glavni direktor plavih Damir Vrbanović.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Ključne riječi

Komentara 14

AU
autoritet
11:11 16.09.2011.

Zašto porezni obveznici financiraju Mamićev privatni biznis? MARŠ!

EL
elephant
11:22 16.09.2011.

Hoće li ikada na tom stadionu biti izgrađeni krovovi?

VE
Velikogoričan56
18:28 16.09.2011.

Predrag Jurisic je inace specijalist za zvrljotine o Hajduku,no ovaj clanak apsolutno je nedostatan za donosenje bilo kakvog suda, cak bih rekao zlonamjeran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije