Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenut postupak

Dinamovi juniori bit će izbačeni iz Lige prvaka? Fintić igrao iako nije smio

Juniori Dinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
24.02.2016.
u 16:23

Ako se potvrdi da je Fintić doista bio pod suspenzijom, Dinamo očekuje kazna, a moguće je i izbacivanje juniora iz natjecanja.

Juniori Dinama jučer su napravili nevjerojatan podvig te ostvarili povijesni uspjeh u Ligi prvaka. Gostujućom pobjedom protiv Anderlechta plasirali su se u četvrtfinale ovog elitnog natjecanja i zakazali dvoboj s Barcelonom koja je pobijedila Midtjylland sa 3:1.

– Mi se baš nikoga ne bojimo, znamo koliko vrijedimo. Imali smo jednu od najjačih skupina u Ligi prvaka, pa smo prošli dalje. Opet, dobili jednog od najtežih suparnika u osmini finala i opet prošli dalje. Tako se sada ne bojimo ni Barcelone – najavio je Nikola Moro susret s Barcelonom, a sve je već bilo spremno za slavlje.

No, nakon povratka u Zagreb, uslijedio je šok. Naime, pročulo se da je Matija Fintić bio pod suspenzijom i da nije smio nastupiti. On je u igru ušao u 83. minuti umjesto Danija Olma, ali problem je u tome što je u grupnoj fazi natjecanja dobio tri žuta kartona – doma protiv Olympiakosa i Bayerna te u Londonu protiv Arsenala.

U Dinamu su mislili da se nakon prvog dijela natjecanja brišu kartoni, ali su danas dobili faks od Uefe da je protiv njih pokrenut postupak.

Ako se potvrdi da je Fintić doista imao suspenziju, Dinamo očekuje kazna, a moguće je i izbacivanje juniora iz natjecanja. Pogotovo ako se prisjetimo da je nedavno madridski Real izbačen iz Kraljeva kupa zbog toga što je zaigrao Denis Čerišev koji je također bio suspendiran.

>>Evo što Dinamo kaže o velikom gafu zbog kojeg bi juniori mogli biti izbačeni iz LP-a!

>>Nikola Moro: Možemo proći i Barcelonu! Treba nam samo podrška navijača

>>Dinamo prošao u četvrtfinale Lige prvaka gdje ga čeka Barcelona!

Komentara 27

ST
strsljen2013
16:31 24.02.2016.

Kada smo najbolji i onda smo u stanju pobijediti sami sebe.

MA
Majur
16:38 24.02.2016.

Tko je to u klubu trebao provjeriti?!Pa jel problem pogledati pravila ili nazvati telefonom u Uefu.....

TH
than
16:37 24.02.2016.

U dinamu su mislili. Pa onda zaposlite nekoga tko ce znati (sposobnog), a ne 'misliti' (podobnog).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije