Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORSKA LP

Dinamo prošao u četvrtfinale Lige prvaka gdje ga čeka Barcelona!

Anderlecht - Dinamo
Foto: facebook.com/dinamo
1/6
23.02.2016.
u 18:45

Mladi dinamovci u idućem će kolu imati najteži posao do sada budući da igraju protiv Barcelone koja je s 3:1 bila bolja od Midtjyllanda

Juniori Dinama napravili su podvig i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka mladih. Izabranici Marija Cvitanovića u osmini finala u Bruxellesu su svladali Anderlecht sa 2:0.

Dinamo je do pogotka došao u 47. minuti kada je zabio Gojak. Deset minuta kasnije Brekalo je pogodio za 2:0 i potvrdu prolaska Dinama među osam najboljih budući da se u ovoj fazi igra samo jedna utakmica.

Mladi dinamovci u idućem će kolu imati najteži posao do sada budući da igraju protiv Barcelone koja je s 3:1 bila bolja od Midtjyllanda. Opet će se igrati jedna utakmica, a taj je susret na rasporedu za dva tjedna.

 

Toooo dečki! Čestitke na plasmanu u četvrtfinale - a sad onda skinut Barcelonu! 󾍇 Jel tako, kapetane Benković-u? 󾌵 󾭞🏻󾭞🏻 Samo Dinamo! 󾰵󾰵#dinamo #zagreb #uyl #uefayouthleague

Posted by Ante Ćorić on Tuesday, 23 February 2016

Početni sastavi:

Anderlecht: Svilar - Faes, Cools, Amrani, Denayer - Bourard, Van der Heyden- Mangala, Azevedo - Janelas, Bernier - Vancamp

Dinamo: Šemper - Hudećek, Benković, Soldo, Sosa - Moro, Knežević, Gojak - Olmo, Božić, Brekalo

>> Dinamo ipak osigurao prvo mjesto u skupini! 'Svaka čast Bayernu, ali..'

[ UEFA Youth League ] Bravo dečki! :) <3CONGRATULATIONS!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Tuesday, 23 February 2016

Komentara 48

PI
pidohca
20:19 23.02.2016.

središnji dnevnik.na samom kraju sportskih novina kaže:i na kraju sportskih vijesti recimo i to da večeras igraju mladi juniori dinama osminu ligu prvaka protiv anderlehta.bog te tvoj da je hajduk pa imali bi cilo popodne emisiju o tom bilim tićima,vjeroajtno i direktan prijenos.a ko bi moga živit.imali su jubilej 105 god.vrteljali se po cile dane ne televiziji,a u spsortskom prilogu po ure turture o tom bijednom klubu-

GR
graf
20:27 23.02.2016.

Mamić je kupio strane suce.Brbiću i Pavasoviću valjda vam je jasno da mi želimo strane suce u Splitu.Zgaziti ćemo vas u kupu i prvenstvenu u Splitu uz strane kupce.

PI
pinichi
20:26 23.02.2016.

Nas rezultat ne zanima. Zanima nas samo što će reći recepcionar Brbljić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije