Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO U ČETVRTFINALU

Nikola Moro: Možemo proći i Barcelonu! Treba nam samo podrška navijača

28.10.2014., Zagreb - Mladi igrac GNK Dinamo Nikola Moro.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Daniel Kasap/Pixsell
23.02.2016.
u 22:02

- Volio bih da na toj utakmici imamo pravu podršku, da dođe što više Dinamovih navijača. A uz takvu podršku možemo i protiv Barcelone - završio je Moro.

Dinamovi klinci već mjesecima pišu povijest, no sada su još jednom pomaknuli granice. I stigli do četvrtfinala juniorske Lige prvaka.  Juniori Dinama bučno su proslavili ovaj uspjeh, predvođeni kapetanom Filipom Benkovićem u svlačionici stadiona Constant Vanden Stock glasno zapjevali "Volim te Dinamo". Prava fešta nastavila se i u jednom briselskom restoranu, gdje su modri klinci "gubili glasnice"...

- Slavili smo malo duže na travnjaku i u svlačionici, baš smo sretni i zadovoljni. Došli smo u Bruxelles pobijediti Anderlecht, to smo i napravili - kazao je nakon utakmice za Goal presretni Nikola Moro koji nije znao da je video sa slavljem modrih juniora iz svlačionice već preplavio društvene mreže modrih navijača:

- Haha, neka je. Nisam znao da je to već 'vani', ali neka je. Upisali smo veliku pobjedu, znat ćemo je i proslaviti. Kako u svlačionici, tako i sada na zajedničkoj večeri.

Dinamo će u četvrtfinalu igrati protiv Barcelone.

- Mi se baš nikoga ne bojimo, znamo koliko vrijedimo. Imali smo jednu od najjačih skupina u Ligi prvaka, pa smo prošli dalje. Opet, dobili jednog od najtežih suparnika u osmini finala i opet prošli dalje. Tako se sada ne bojimo niti Barcelone.

Bit će to zanimljiv okršaj u Maksimiru...

- Volio bih da na toj utakmici imamo pravu podršku, da dođe što više Dinamovih navijača. A uz takvu podršku možemo i protiv Barcelone - završio je Moro.

>> Što je još rekao Nikola Moro, pročitajte ovdje

>> Dinamo prošao u četvrtfinale Lige prvaka gdje ga čeka Barcelona!

>> Pogledajte kako su mladi dinamovci proslavili veliku pobjedu i četvrtfinale

Komentara 11

CA
Catalonia
22:38 23.02.2016.

I imat ćete podršku. Naprijed plavi lavovi.

BR
Brandfackel2
22:53 23.02.2016.

Bravo plavi klinci, najljepśa hrvatska nogometna bajka se nastavlja... Maleni potpuno si u pravu, kakva tužna Barcelona, ne treba se bojati nikoga! A svi koji budu u blizini Zagreba na dan tekme, pravac na stadion u četvrtfinalu! Nema više cmizdrenjaa kako je Mamić kupio suce! Svi koji ne žele podržati ovaj mladi Dinamo, hrvatski ponos, neka idu bivšem ministru Jovanoviću i neka se registiraju kao delije!

BE
berogrga
22:46 23.02.2016.

Dolazim na tekmu 100 posto. Mislim da će biti jako veliki interes i da bi Maksimir mogao biti rasprodan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije