Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Maksimiru se čudili

Dinamovci se žalili, jedan od najboljih napadača svijeta i danas se mora pravdati!

Romelu Lukaku
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/5
30.10.2017.
u 11:28

Priča o njemu potencira se i danas pa je njegov agent Mino Raiola odlučio reći o čemu se radi.

Romelu Lukaku, jedan od najboljih napadača engleske lige, ove sezone igra sjajno za Manchester United, ali se stalno mora pravdati zbog godina. Belgijski reprezentativac izgleda zrelije od svojih vršnjaka pa mu gotovo nitko ne vjeruje da je rođen 1993. godine.

Priča o tome krenula je davno, a javno su je iznijeli i igrači Dinama još 2009. godine. Lukaku je tada igrao za Anderlecht protiv Dinama, a nogometaši hrvatskog kluba nisu vjerovali da ima samo 16 godina.

– Ako on ima 16 godina, ja imam 32 – rekao je javno Dejan Lovren. 

A ta priča potencira se i danas pa je njegov agent Mino Raiola odlučio reći o čemu je riječ.

– Razgovarao sam s njegovom majkom koja mi je rekla da bi nakon svake utakmice u mlađim dobnim kategorijama ušla u polemike s roditeljima druge djece koji bi se bunili kada bi njezin sin dao tri ili četiri gola. Nisu vjerovali da je zaista isto godište kao suigrači – rekao je za Raiola pa dodao:

– Bio je nevjerojatne građe, viši i jači od svih, zbog čega se sumnjalo u njegovu dob. Zato je njegova majka učinila jedino što joj je preostalo – stalno je pri ruci imala njegov rodni list koji je dokazao da je zaista rođen 1993. u Belgiji – zaključio je Raiola.

Komentara 5

SV
stjepan v.
12:04 30.10.2017.

Naslov tumači da je Lukaku bivši dinamovac

SV
stjepan v.
12:08 30.10.2017.

Poslje žalili treba točka.

VI
viluk007
14:16 30.10.2017.

u većini afričkih zemalja čak ni danas ne postoji matičar i matični ured a upisuju djecu kada oforme matični ured tako se dogodilo da u jednom klubu igra 7-8 igtrača rođenih istog adatuma. U srbiji ima najviše djece rođenih na Novu godinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije