Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pridružio se akciji

Atiemwen odlučio donirati 33 tisuće kuna djevojčici koja umire od leukemije

Iyayi Atiemwen
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
29.03.2019.
u 12:57

Nogometaš Dinama pozvao je sve svoje nogometne prijatelje da se pridruže akciji spašavanja Mile Rončević

Nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen pridružio se u petak akciji prikupljanja pomoći Mili Rončević, dvogodišnjoj djevojčici koja umire od leukemije. Troškovi njezina liječenja iznose oko tri milijuna američkih dolara, a da bi Mila otputovala u SAD-a na eksperimentalnu terapiju, iznos je potrebno skupiti u samo nekoliko dana. 

– Možemo joj spasiti život. Pomoći ću s pet tisuća dolara. Pozivam sve svoje nogometne prijatelje da se pridruže. Bog vas blagoslovio – napisao je na svom profilu na Instagramu Atiemwen koji je u četvrtak pušten iz pritvora nakon što ga je policija privela zbog sumnji da je silovao djevojku.

Roditelji dvogodišnje Mile Rončević koja boluje od akutne mijeloične megakariotične leukemije prodaju obiteljsku kuću i vikendicu kako bi sakupili novac za liječenje u Americi koje je jedina nada bolesnoj djevojčici.

Djevojčičini roditelji Marin Rončević i Sanja Matijević Rončević najkasnije početkom sljedećega tjedna žele otići u SAD uvjereni da će tamošnje metode liječenja Mili spasiti život. Očekuju da je liječenje u dječjoj bolnici u Philadelphiji, onoj istoj u koju je i mala Nora Šitum prekasno stigla, njihovoj kćeri jedina šansa.

Supružnici Rončević mole ljude da im pomognu te će, kaže Marin, predočiti detaljno sve račune i troškovnik. Ako nešto novca ostane, prebacit će ga na račun Zaklade Nora Šitum.

Tko želi pomoći malenoj Mili, novac može uplatiti na račun broj HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 27

GR
gragakarlovac
13:16 29.03.2019.

lijepo od njega. ima i on svoje probleme sa spozorusama.

ZI
zip123
13:23 29.03.2019.

Uplatio.Ajmo sad politicari,moralisti i dusebriznici,da vas vidimo kad treba pomoci,ali ne jezikom nego novcem.

Avatar Kaladin
Kaladin
13:59 29.03.2019.

Tja... bolje da je uplatio za to, makar i iz krivih pobuda, nego da je sponza u silikone utukla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije