Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ON SE OGLASIO

Dinamovac koji je odlučio igrati za Hrvatsku na meti kritika, evo što mu je poručila ikona HNL-a

Šibenik: Održana presica NK Šibenika uo?i susreta s Dinamom
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
28.03.2024.
u 11:12

Ja spominjem non-stop i uvijek ću govoriti da igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu, nebitno u kojem uzrastu, da više nikad ne mogu promijeniti reprezentaciju - napisao je Zec

Hrvatski nogometni savez nadavno je objavio kako je Fifa odobrila promjenu reprezentacije 19-godišnjem veznom igraču Dinama, Petru Sučiću. Tijekom posljednjih godina nastupao je za mlađe uzraste Bosne i Hercegovine, no odlučio je promijeniti momčad i zaigrati za reprezentaciju Hrvatske. Savez je pripremio svu potrebnu dokumentaciju za ovu promjenu, a sada je stiglo i konačno odobrenje krovne nogometne organizacije.

Na to je u srijedu reagirao Ibrahim Dragoja, nekadašnji Sučićev suigrač u momčadi Sport Prevent Bugojno. Nazvao ga je sramotom.

- Trenirali smo skupa, bio si dobar momak, vrijedan, borio se, a Bog ti dao talent. Svi smo te voljeli i svi smo znali da ćeš napraviti karijeru i svi smo se nadali svaki dan da ćeš uspjeti. U dresu Hrvatske si trenirao, u našem gradu se zajedno gledaju utakmice Bosne i Hercegovine i Hrvatske, zajedno navijamo - napisao mu je Dragoja pa dodao:

Šibenik: Održana presica NK Šibenika uo?i susreta s Dinamom
1/17

- Kroz karijeru sam nosio šahovnicu na svom dresu i nikada mi to nije bio problem. Nikada zbog toga nisam imao problem, bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada. Svi znamo tko si i što si bio, odakle si počeo. Nismo od tebe tražili da igraš za Bosnu i Hercegovinu, ali nemoj nikada iznositi laži i vrijeđati ljude koji su ti pomogli da budeš tu gdje jesi - poručio mu je.

Danas se javio i Ermin Zec. Nekadašnji napadač Šibenika i Rijeke također je poslao poruku Sučiću.

- Čuo sam za tebe jako lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera. Ja spominjem non-stop i uvijek ću govoriti da igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu, nebitno u kojem uzrastu, da više nikad ne mogu promijeniti reprezentaciju. Tako ćemo stvoriti više prostora za dječake koji će sutra ponosno stajati pred zastavom koju vole i za koju će sa velikom radosti nastupati. Dečko, želim ti puno sreće u nastavku karijere, ali ti si očigledno živio u nekom drugom gradu, a ne u Bugojnu. Živio - napisao mu je Zec.

Komentara 2

MI
Mikis
14:20 28.03.2024.

to ti je tak kad ti svima dajes do znanja da je BiH tvoja domovina i zemlja i svojatas ju, a onda ti brat kaze da je ti nemasbprava svojatati jer ti imas svoju domovinu. Ako si Hrvat onda lijevu, ako si Srbin onda desno, a taj koji ti kaze sta ti imas ili nemas za svojatati trazi da samo on ima pravo svojatati BiH , pa poslije ide na izbore glasat ko dijaspora za Erdogana

ZE
Zex
16:02 28.03.2024.

Bruka i sramota je ta istina "država"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije