Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje plavih

Dinamova sjajna polusezona, Petković: Odlično je pogledati tablicu

Bruno Petković.
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
16.12.2018.
u 17:36

Hajduk ima nekoliko kvalitetnih igrača, vjerujem da ih je ovaj derbi protiv ovakvog Dinama jako motivirao, izvukli su maksimum. I mi smo bili dobro motivirani - kaže Bruno Petković

Dinamo na zimsku pauzu odlazi s 22 boda više od Hajduka. U najvećem hrvatskom derbiju plavi su u Maksimiru pred 11.043 gledatelja pobijedili splitsku momčad s 1:0. Pogodak odluke zabio je Poljak Damian Kadzior.

- Jako sam zadovoljan zbog gola i tri boda Dinama. Malo ćemo slaviti, a onda nas čekaju pripreme za nastavak sezone -  rekao je Damian Kadzior.

Bruno Petković.
1/15

Plavi su uvjerljivo osvojili jesenski naslov s 45 bodova, 11 više od Osijeka i 12 od Rijeke koja ima utakmicu manje. Utakmica Slaven - Rijeka odgođena je zbog snijega.

- Odlično je pogledati tablicu, prvi smo u HNL-u i osvojili smo prvo mjestu u skupini Europske lige. Ne vjerujem da smo bili umorni, iako smo se puno potrošili u četvrtak protiv Anderlechta. Danas smo bili na jako dobroj razini, hajdukovcima nismo dopustili mnogo prilika - rekao je Bruno Petković i dodao:

- Hajduk ima nekoliko kvalitetnih igrača, vjerujem da ih je ovaj derbi protiv ovakvog Dinama jako motivirao, izvukli su maksimum. I mi smo bili dobro motivirani. 

U ponedjeljak je ždrijeb šesnaestine finala Europske lige, Dinamo čeka suparnika.

- Nismo razmišljali o ždrijebu. Sve momčadi su kvalitetne, mi ćemo doći pripremljeni i sigurno ćemo se boriti ravnopravno - podvukao je Bruno Petković.

Plavi su pokazali tko je glavni.

- Ostvarili smo naše ciljeve za prvi dio sezone. Uoči utakmice se mnogo priča, a mi smo njima pokazali tko je glavni i tako će biti i dalje - rekao je Izet Hajrović.

Kapetan Hajduka Domagoj Bradarić ističe ističe kako je polusezona bila loša.

- Iz toga treba izvući najbolje. Žalimo što nismo zabili. Trener je donio dosta novoga, promijenili smo taktiku. Treba vremena, ali nadam se da ćemo nakon priprema biti pravi - rekao je najmlađi Hajdukov kapetan u najvećem hrvatskom derbiju.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije