Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Trener Hajduka: Vidim jako, jako dobre stvari, borit ćemo se za Europu

Dinamo - Hajduk
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/11
16.12.2018.
u 17:12

- Vidim pozitivne stvari, vidim jako, jako dobre stvari. Bude li sve stabilno, bit će to pozitivan put i dobra slika u budućnosti Hajduka.

Hajduk je jesenski dio HNL-a završio porazom na Maksimiru od Dinama s 1:0.

- Pomiješani su mi osjećaji. Dinamo je imao dvije, tri šanse, a mi smo imali polušanse. Volio bih da nas je rezultat nagradio, ali mislim da mogu biti zadovoljan - rekao je trener Hajduka Siniša Oreščanin pa dodao:

- Dinamo nas je stiskao, pogotovo početkom poluvremena. No, nakon toga smo uspjeli raditi ono što smo se dogovorili i spajati svoju igru. Cijelu utakmicu smo bili stabilni. Najavljivali smo da želimo vidjeti gdje smo i što smo s mlađim igračima.

Trener Hajduka kaže da je zadovoljan onim što momčad pokazuje otkako je pruzeo klupu od Vulića.

- Vidim pozitivne stvari, vidim jako, jako dobre stvari. Bude li sve stabilno, bit će to pozitivan put i dobra slika u budućnosti Hajduka.

Hajduk proživljava jednu od najgorih sezona. Je li realna borba za Europu?

- Mislim da je realno. Pokazujemo pozitivne stvari, vidim da igrači prihvaćaju moje zahtjeve. Mislim da se možemo ušuljati u borbu za Europu.

> Pogledajte galeriju s derbija

Dinamo - Hajduk
1/15

 

Ključne riječi

Komentara 21

ČI
čikaga
17:43 16.12.2018.

Možda za eurosong jer ste pravi trubači.

VO
vonstauffenberg
17:28 16.12.2018.

Dajte čovjeku naočale da pogleda bolje :)

GV
golub Vaso
17:24 16.12.2018.

kakvu Europu, to se šlepate ako Dinamo izbori još jedno mjesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije