Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO BLOKIRAO TRANSFER

Dinamo tvrdi da je Brekalo tražio previše novca, no objavljeni su dokumenti koji demantiraju plave

Split: Ivan Perišić i Josip Brekalo pozdravili su navijače na Poljudu  prije početka utakmice
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/8
30.01.2024.
u 07:38

Iz elektroničke komunikacije vidljivo je da je Dinamo bio zakomplicirao situaciju, iako je Josip pristao doći, a Fiorentina je prihvatila sve uvjete. Plavi su trebali samo ispuniti obrasce, poslati ih u Italiju i Brekalo bi bio igrač Dinama.

Josip Brekalo senzacionalno je prije dva dana završio u Hajduku, nakon što mu je propao transfer u Dinamo. Novi nogometaš Hajduka u nedjelju je i predstavljen navijačima na Poljudu, a 30 tisuća ljudi dočekalo ga je ovacijama.

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije na Poljudu

Split: Ivan Perišić i Josip Brekalo pozdravili su navijače na Poljudu  prije početka utakmice
1/19

Brekalo je bio vrlo blizu Dinama, čak se zamalo ukrcao u zrakoplov za Zagreb. No, u klubu nisu znali hoće li Sergej Jakirović ostati trener i hoće li novi trener željeti povremenog hrvatskog reprezentativca pa je propao transfer.

Nakon toga su se iz Maksimira oglasili o ovom slučaju.

"Igrač je više puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio jamstva oko uloge na terenu ako dođe na posudbu u Dinamo.

Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu, ali ih je igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim.

VEZANI ČLANCI:

Prema medijskim izvještajima, igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk", objavio je Dinamo, prenosi Gol.hr.

Međutim, dokumenti koje je objavio 24sata pokazuju da priopćenje Dinama ne stoji. 

Iz elektroničke komunikacije vidljivo je da je Dinamo bio zakomplicirao situaciju, iako je Josip pristao doći, a Fiorentina je prihvatila sve uvjete. Plavi su trebali samo ispuniti obrasce, poslati ih u Italiju i Brekalo bi bio igrač Dinama.

A ako je Brekalo tražio previše novca, zašto je Dinamo onda pristao na te uvjete?

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar feudalac
feudalac
09:08 30.01.2024.

Medijsko napumpavanje slučaja "Brekalo" samo potvrđuje ono što smo i prije znali, Brekala ne želi Dinamo, ne žele ga navijači, Fiorentina ga je otpisala, nije našao novi klub, samo je poslužio za hajdukov PR

SI
sigmundfreud
09:16 30.01.2024.

Josip Brekalo je prosječni igrač kakvih ima dosta u HNL-u. U repki nema što tražiti.

EJ
ejStef
09:43 30.01.2024.

Ova uprava je pokazala toliko puta da je skup nesposobnih koji misle samo na fotelje, BBB uključeni u to. Dinamo je ostao bez novaca nakon rekordnih izlaznih transfera, ostvaren je najveći prihod u povijesti kluba. Prilikom toga uprava nije dovela niti jedno jedino pojačanje u klub, ljetni prijelazni rok je bio epska katastrofa, a sadašnji zimski još puno gori... U svemu tome je otjerana kompletna struka iz kluba, devastirane su škole, zapravo je uništen klub, cijela njegova struktura. Pa u cijelom klubu više ne možete naći neku stručnu osobu, bilo da se radi o novcu, evaluaciji igrača, treningu, itd... Totalna devastacija, čak se ne može reći niti da je radi šnicle zaklana krava, već je jednostavno spaljena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije