Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica smrti

Dinamo: Turina je bio miljenik navijači i svih koji su ga poznavali

'12.01.2009.,Zagreb ,Hrvatska - Stadion Maksimir, okupljanje Dinamove momcadi nakon zimske stanke i odradivanje prvog treninga uoci priprema.Ivan Turina.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
02.05.2014.
u 13:17

"Ivan Turina bio je veliki čovjek, veliki vratar koji je karijeru, nažalost puno prerano, završio u švedskom AIK-u, klubu kojem je puno značio"

Prije točno godinu dana napustio nas je hrvatski vratar Ivan Turina. Njegov bivši klub Dinamo na klupskim stranicama prisjetio se tog tragičnog događaja.

"Prošlo je točno godinu dana otkad nas je napustio Ivan Turina, bivši vratar Dinama i miljenik navijača modroga kluba. Njegov tragičan odlazak šokirao je tog 2. svibnja 2013. sve one koji su Ivana poznavali od malih nogu, koji su imali priliku s njim surađivati ili oni koji su ga poznavali tek s nogometnih travnjaka. Ivan Turina bio je veliki čovjek, veliki vratar koji je karijeru, nažalost puno prerano, završio u švedskom AIK-u, klubu kojem je puno značio. Baš kao i Dinamu, njegovom klubu koji je volio i u kojem je počeo svoju nogometnu karijeru i proveo brojne godine. Svojim pristupom i karakterom postao je miljenik zagrebačke publike, bio je čovjek velikog srca i imao je poseban odnos s navijačima modroga kluba", stoji na GNK Dinamo, a nesretnog vratara sjetio se i njegov posljednji klub u karijeri, švedski AIK.

"Ivane, hvala na svemu", piše na stranici AIK-a.

>>Prije godinu dana sve nas je šokirala smrt Ivana Turine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije