Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE NEPOTIZAM

Dinamo to smo mi otkrili još jednu aferu u klubu: Napali su poznatu braću

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinamo
Goran Stanzl/PIXSELL
10.02.2021.
u 10:41

Već je krajnje vrijeme da se zaokrene smjer upravljanja Dinamom i omogući članovima da izaberu legalne predstavnike u tijelu kluba koji neće koristiti priliku da zbrinu obitelj i da njihov “sin radi što ja hoću Dinamu”

Udruga Dinamo to smo mi, poznata po "anti-mamićevskom" djelovanju i stavovima, izdala je priopćenje pod nazivom 'Osuđujemo nepotizam Krešimira Antolića i tražimo da IO preispita odluku Uprave' u kojoj rade baš to - preispituju odluku uprave Dinama i osuđuju način  na koji ona funkcionira.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Umjesto da u medijima ovih dana čitamo najave važnih dvoboja sa Osijekom i Krasnodarom, Uprava Dinama pobrinula se za nove afere u klubu, a i to po starim obrascima.

Pozivamo članove Izvršnog odbora i Skupštine Dinama da prespitaju odluku o školskom primjeru nepotizma koji je omogućio da za direktora tvrtke Plavi korner koju je osnovao klub stavi brata člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, Tomislava Antolića.

Ne moramo niti podsjećati da su takvi dupli pasevi jedne braće već doveli do brojnih afera i suđenja, te kako će ponovno krajnja odgovornost biti upravo na Izvršnom odboru i Skupštini.

Mi kao članovi kluba znat ćemo se postaviti da zaštitimo interes kluba, a ozbiljnost te najave vidi se u samim dosadašnjim potezima, od prijava nadležnim tijelima do priprema pravnih postupaka i traženja odštete.

Povijest se ne smije ponavljati, već je krajnje vrijeme da se zaokrene smjer upravljanja Dinamom i omogući članovima da izaberu legalne predstavnike u tijelu kluba koji neće koristiti priliku da zbrinu obitelj i da njihov “sin radi što ja hoću Dinamu”. Ili sada po novome nečiji brat čije kulinarske spospobnosti (u koje smo se na prošlom adventu uvjerili) ne možemo uspoređivati s kuhanjem afera u Dinamu - stoji u priopćenju.

Komentara 9

Avatar Cornelius
Cornelius
11:34 10.02.2021.

Jel logičnije da zaposliš osobu u koju imaš povjerenja i za koju znaš koje su joj reference, ili možda nekog bezveznjaka iz nekakve sekte "..to smo mi"?

PU
puniša
16:45 10.02.2021.

Dolazi važna utakmica..Sapunanje daske je počelo..Zaokret??? Majko ,moja. Ljudska glupost je beskonačna, beskonačna kao svemir..A svemir se neprestano širi..

CV
cvitanich
17:08 11.02.2021.

DTSM imaju čak 586 članova, što je 5% od broja članova GNK Dinamo. I oni misle da su relevantni i da su baš oni i jedino oni Dinamo! A još je luđe da ih mediji prenose kao neku relevantnu skupinu i kao relevantne sugovornike! Oni bi htjeli Dinamo po uzoru na narodni klub iz ''najluđeg grada na svitu''. Priželjkuju i za Dinamo takvo uspješno socijalističko samoupravljanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije