Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretkolo Lige prvaka

Dinamo će, prođe li Vardar, igrati protiv imenjaka iz Tbilisija

Vardar - Dinamo
Foto: STR-1234/PIXSELL
1/8
19.07.2016.
u 19:15

Dinamo iz Tbilisija obranio je prednost (2:0) iz prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka odigravši u uzvratu u Jerevanu protiv domaćeg Alaškerta 1:1

Nogometaši Dinama iz Tbilisija obranili su prednost (2:0) iz prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka odigravši u uzvratu u Jerevanu protiv domaćeg Alaškerta 1:1, čime se gruzijski prvak probio u 3. pretkolo gdje čeka boljeg iz dvoboja zagrebačkog Dinama i skopskog Vardara.

Dinamo je u Jerevanu poveo u 21. minuti pogotkom gruzijskog reprezentativca Jambula Jighaurija, a izjednačio je Norair Giozalian u 51. minuti.

Utakmice 3. pretkola na rasporedu su 26. i 27. srpnja te 2. i 3. kolovoza. Ždrijebom je određeno da će hrvatski ili makedonski prvak biti domaćin u prvom dvoboju, a da će se uzvrat igrati u Tbilisiju.

Dinamo će u srijedu (20.45 sati) na Maksimiru braniti prednost od 2:1 ostvarenu u dvoboju odigranom u Skoplju.

>>Igrač Vardara zbog Dinama nije noćima spavao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije