Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI ČAPLJINAC

Dinamo se pohvalio produljenjem ugovora s potencijalom za vatrene

Zagrijavanje prije početka utakmice Osijek - Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
02.03.2022.
u 15:14

"Još je u kadetskim i juniorskim danima prošao težak filter UEFA Youth League, Uefine lige prvaka mladih, kao i prestižnog međunarodnog turnira Premier League International Cup u Engleskoj. Štoviše, dvaput je sa svojom generacijom došao do četvrtfinala UEFA Youth League, a i zaigrao je u finalu PL International Cupa"

Hrvatski prvak u srijedu je na svojim stranicama objavio vijest da je mladi Čapljinac Josip Šutalo produljio vjernost plavom klubu.

"Još je u tinejdžerskim danima naviknuo hrvati se sa suparničkim napadačima koji su mu prijetili u dresu Bayerna, Liverpoola, Atalante, Tottenhama, Manchester Cityja, Chelseaja, Benfice... Stoga nije čudno što već sad, s tek navršenih 22 godine, u središtu obrane djeluje stameno, čvrsto, sigurno i što čita igru kao da je iskusni nositelj obrane u zrelim godinama. Mladi Dinamov branič Josip Šutalo ove je srijede produljio ugovor s klubom", pohvalili su ga iz Maksimirske 128 i dodali:

"Još je u kadetskim i juniorskim danima prošao težak filter UEFA Youth League, Uefine lige prvaka mladih, kao i prestižnog međunarodnog turnira Premier League International Cup u Engleskoj. Štoviše, dvaput je sa svojom generacijom došao do četvrtfinala UEFA Youth League, a i zaigrao je u finalu PL International Cupa."

Foto: GNK Dinamo

Josip je svoj 22. rođendan proslavio ovoga vikenda, koji Dinamu neće ostati u najljepšem sjećanju, ali samo tri dana ranije čuo je riječi koje želi čuti svaki mladi igrač.  Nakon pobjede protiv Seville u Zagrebu novinare je zanimalo je li Šutalo kadar za A reprezentaciju, a Dinamov trener Željko Kopić odgovorio je:

– Rekao sam i njemu i Bartolu Franjiću i obojica to znaju: ako uspiju popraviti duel u zraku, bit će stoperi najviše svjetske razine. Oni su kapacitet za reprezentaciju, a na njima je da to i opravdaju. Uvijek se može dogoditi lošija utakmica, ali stabilni su u glavi, odlično rade i imaju sjajan pristup prema klubu i dresu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije