Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN DINAMA

Dinamo potvrdio da će dio Maksimira dobiti ime po Luki Modriću

ARHIVA - Zagreb: Luka Modrić oprostio se od Dinama još jednim naslovom prvaka
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
17.04.2023.
u 19:33

U izboru su bila imena četiri velika vezna bivša igrača Dinama koji u svojim vitrinama imaju osvojenu Ligu prvaka, a uz to su ostavili velik trag u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji - Luka Modrić, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki i Mateo Kovačić

Hrvatski prvak Dinamo je na svojim službenim stranicama potvrdio da će prema glasovima navijača jedan dio maksimirskog kompleksa odsad nositi naziv po kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću.

Navijači Dinama koji su vlasnici $DZG fan tokena u aplikaciji Socios.com mogli su od utorka 11.04. u 16:00 sati do ponedjeljka 17.04. u 09:00 sati sudjelovati u ekskluzivnom izboru naziva Dinamovog trening terena broj četiri.

U izboru su bila imena četiri velika vezna bivša igrača Dinama koji u svojim vitrinama imaju osvojenu Ligu prvaka, a uz to su ostavili velik trag u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji - Luka Modrić, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki i Mateo Kovačić. 

Najviše glasova, točnije 44.91%, dobio je nekadašnji kapetan Dinama, kasnije najbolji igrač svijeta, kapetan hrvatske reprezetacije te jedan od najboljih igrača Real Madrida - Luka Modrić. 

"S plavima je osvojio tri naslova prvaka, od čega dvije dvostruke krune kao i jedan Superkup. U karijeri je čak pet puta osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, a najveću nagradu dobio je 2018. godine kada je osvojio Zlatnu loptu. Reprezentaciju je predvodio do srebra na Mundijalu u Rusiji 2018. i do bronce u Kataru 2022. godine.

10.05.2008., Zagreb - Luka Modric oprostio se od Maksimira pobjedom Dinama nad Rijekom u posljednjem kolu HNL-a (6:1). Modri su u klupske vitrine donijeli jos jedan pehar prvaka Hrvatske. Tomislav Barbaric, Hrvoje Cale, Luka Modric, Mario Mandzukic."nPhoto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Karijeru mu krasi i bezbroj individualnih priznanja poput višestrukog uvrštavanja u najbolju momčad UEFA Lige prvaka, najbolju momčad španjolske La Lige, osvajanje nagrade za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, višestruko osvajanje nagrade za najboljeg hrvatskog sportaša godine "Franjo Bučar" kao i mnoge druge.", stoji u službenoj objavi na stranicama Dinama.

Komentara 3

RA
Raff2
20:31 17.04.2023.

Slažem se ali kad napravite novi stadion a ne dio ruševine da nazovete po legendi.

KL
Klavocin
15:26 18.04.2023.

Pa ko je predlagač ove, pa žuti je više igrao u zvezdu i bio im je i o igrač i trener, po njemu se ni wc ne smije zvati. Tamo je bio pod tribinom na maraka i di su nacrtani ratni zločinci i to mz nije smetalo

PN
premda_nije
20:13 17.04.2023.

Dio stadiona?!?!?! Mogli bi po Luki nazvati dio grada!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije