Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Španjolci objavili budućnost Luke Modrića: Imat će plaću od 10 milijuna eura godišnje

Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.04.2023.
u 14:27

Modrićev ostanak važan je čelnicima kluba, jer bi Modrić trebao preuzeti mentorsku ulogu mlađim igračima.

Ako je suditi prema pisanjima španjolskih medija, Luka Modrić neće putem Saudijske Arabije, već će na sreću navijača Real Madrida obnoviti ugovor koji mu ističe krajem lipnja.

Dugo su se lomila koplja oko sudbine hrvatskog kapetana u madridskom klubu, no čini se da je predsjednik kluba Florentino Perez prelomio i odlučio sačuvati asa u veznom redu. Prema nagađanjima, Modrić bi trebao produžiti ugovor za još jednu sezonu.

Ipak, čini se da produženje ugovora sa sobom nosi i određene kvake. Ostanak u kraljevskom klubu, Modrića bi mogao koštati statusa rezerve, ali i znatno manje plaće. Ova situacija proizlazi iz činjenice da Modrić ima već 37 godina, pa ga ni trener Reala Carlo Ancelotti ne želi trošiti na 'nebitne' utakmice. Matematika je jasna, manja minutaža na terenu, rezultira manjom plaćom, pa bi se hrvatski kapetan morao zadovoljiti plaćom od 10 milijuna eura. Prema sadašnjem ugovoru zarađuje gotovo 20 milijuna eura bruto.

Modrićev ostanak važan je čelnicima kluba, jer bi Modrić trebao preuzeti mentorsku ulogu mlađim igračima. Osim Modrića, još su dva čelna igrača na pragu ostanka, iako im uskoro ističe ugovor. Radi se o Toniju Kroosu i Karimu Benzemi. Prema pisanjima, oni bi također trebali produžiti ugovor za još jednu sezonu.

 

 

Komentara 1

Avatar Babakata
Babakata
15:11 17.04.2023.

Važno je da ima posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije