Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI VEZNJACI SVIJETA

Ferdinanda pitali tko je bolji, Modrić ili Pirlo: Pa tu uopće nema dvojbe

Champions League - Real Madrid v Chelsea
Foto: Lairys Laurent/ABACA/ABACA
1/5
17.04.2023.
u 09:42

- Modrić ili Pirlo? Pa tu uopće nema dvojbe - Modrić. Kada govorimo o najboljim veznjacima svih vremena, Pirlo niti ne može ući u konkurenciju s Modrićem. Samo Xavi, Iniesta i Modrić - rekao je Ferdinand.

Nekadašnji branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand danas radi kao komentator za BT Sports. Ferdinand je dobio pitanje je li za njega bolji Luka Modrić ili Andrea Pirlo.

- Modrić ili Pirlo? Pa tu uopće nema dvojbe - Modrić. Kada govorimo o najboljim veznjacima svih vremena, Pirlo niti ne može ući u konkurenciju s Modrićem. Samo Xavi, Iniesta i Modrić - rekao je Ferdinand.

Iza Pirla je sjajna karijera budući da je s Milanom i Juventusom osvojio šest Scudetta i dvije Lige prvaka. Italiju je vodio na naslova svjetskog prvaka 2006. godine i finala Eura 2012. No, to mu nije dovoljno da uđe u Ferdinandovu konkurenciju najboljih veznjaka.

A Ferdinand je nedavno u svom podcastu ugostio Luku Modrića te mu da zadatak da odabere momčad od najboljih pet igrača, pod uvjetom da sve budu igrači s kojima je igrao u karijeri, ali i da nijedan od njih ne bude golman.

Hrvatski veznjak je izabrao iduća imena: Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Gareth Bale i bivši reprezentativni kolega Ivan Rakitić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije