Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAPID BEČ

VIDEO Dinamo pojačao konkurenciju u veznom redu dovođenjem Ljubičića

AUT, 1. FBL, WSG Swarovski Tirol vs SK Rapid Wien
EXPA/ Stefan Adelsberger
13.06.2022.
u 14:19

- Najbitnije mi je da igram što više i da imam kontinuitet, nadam se da ću dobiti povjerenje i priliku. Kad igraš za Dinamo uvijek je tvoj cilj osvojiti sve titule koje možeš i ostvariti što više uspjeha - rekao je.

Robert Ljubičić, donedavni igrač bečkog Rapida, novi je član hrvatskog prvaka Dinama. Austrijanac je potpisao petogodišnji ugovor s plavima i tako nakon godinu dana u dresu bečkog kluba postao član Dinama.

Rođen je u Beču u dječačkim je danima kratko bio u Rapidovoj školi, ali se formirao i oblikovao u Sankt Pöltenu, klubu u kojem je u smiraju svoje igračke karijere nastupao i proslavljeni Zlatko Cico Kranjčar.

Mladi austrijski nogometaš u Rapid je došao u ljeto prošle godine i odmah zablistao prometnuvši se u jednog od nositelja igre. Uostalom, hrvatska ga je publika imala priliku bolje upoznati jesenas kad su se bečki i zagrebački klub sučelili u skupini UEFA Europa lige.

U prošloj sezoni odigrao je 40 utakmica u dresu Rapida te je postigao 4 pogotka i upisao 7 asistencija.

- Dolazak u Dinamo za mene je velika čast i sretan sam što je sve prošlo u redu. Veselim se svemu što je ispred mene. Igrao sam protiv Dinama u Europa ligi u zadnjoj sezoni, bio sam sretan već kad sam čuo da ćemo igrati protiv zagrebačkog kluba. Pratio sam i ranije utakmice Dinama u Europi, doma smo zajedno gledali i uvijek mi je bilo drago kad je momčad pobijedila i imala dobre rezultate. Posebno recimo protiv Tottenhama, vidjeli smo tad ogromnu kvalitetu ekipe - istaknuo je Ljubičić.

- Najbitnije mi je da igram što više i da imam kontinuitet, nadam se da ću dobiti povjerenje i priliku. Kad igraš za Dinamo uvijek je tvoj cilj osvojiti sve titule koje možeš i ostvariti što više uspjeha. Vjerujem da će tako biti u novoj sezoni i da će momčad ponovno imati jednu uspješnu sezonu. Želio bih uživati u nogometu u dresu Dinama i nadam se da ću ispuniti očekivanja kluba i navijača - rekao je mladi igrač po potpisu ugovora.

Ovaj 22-godišnji Austrijanac će pojačati konkurenciju u veznom redu zagrebačke momčadi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije