Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKE PRIPREME

Dinamo otputovao na pripreme na Roglu

Dinamo otišao na pripreme (1)
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
13.06.2013.
u 12:22

– Reprezentativci nisu imali puno odmora, ali to je tako. Idemo napraviti dobar uvod – rekao je Jurčić.

Modri su u četvrtak ujutro krenuli na prvi dio slovenskih priprema na Roglu. Ekipa će u Sloveniji biti sedam dana i odigrati jednu prijateljsku utakmicu.

Trener Krunoslav Jurčić, njegovi pomoćnici i 21 igrač sjeli su u autobus i jutros krenuli prema Rogli. Za razliku od manjeg broja igrača koji je odradio zagrebački "uvodni" dio priprema, na Roglu ipak ide veći dio momčadi.

– Reprezentativci nisu imali puno odmora, ali to je tako. Idemo napraviti dobar uvod – rekao je Jurčić.

U autobusu koji je u četvrtak ujutro krenuo prema Rogli bilo je 18 igrača i tri vratara, no već u petak ekipi će se priključiti Šimunić i Fernandes tako da će trener na Rogli na raspolaganju imati 20 igrača i trojicu vratara.

Ukupno će trener na Rogli imati na raspolaganju 20 igrača i trojicu vratara jer će se Josip Šimunić i Junior Fernandes priključiti momčadi dan poslije.

Igrači koji će biti na Rogli:

vratari (3): Pablo Migliore, Kristijan Jajalo, Marko Mikulić

braniči (7): Luis Ibanez, Dino Perić, Lee Addy, Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Josip Pivarić, Josip Šimunić* (dolazi dan kasnije)

vezni (7): Jerko Leko, Arijan Ademi, Sammir, Zvonko Pamić, Said Husejinović, Domagoj Antolić, Marcelo Brozović

napadači (6): Duje Čop, Fatos Beqiraj, Ivan Krstanović, Ante Rukavina, Andrej Kramarić, Junior Fernandes* (dolazi dan poslije)

Modri će tijekom sedam dana na Rogli igrati i tradicionalnu prijateljsku utakmicu u Šmarju protiv istoimenog domaćina.

Podsjetimo, Jozo Šimunović propustit će veći dio priprema zbog reprezentativnih obveza, Alen Halilović, Fran Brodić i Marko Kolar dobili su slobodno zbog turnira Mladen Ramljak (Fran i Marko), reprezentativnih (sva trojica), ali i školskih (sva trojica) obveza do 21. lipnja, dok se El Soudani momčadi priključuje 25. lipnja zbog nastupa za Alžir te vjenčanja.

>> Mamić: Perica je blizu, a da je Sammir bio pravi, odavno bi otišao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije