Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran mamić:

Mamić: Perica je blizu, a da je Sammir bio pravi, odavno bi otišao

'14.04.2013., Zagreb -  Stadion Maksimir, nogometna utakmica prve maxtv nogometne lige kolo 27. GNK Dinamo protiv Intera Zapresic.  Lee Addy Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
13.06.2013.
u 08:12

Na treningu se posebno svidio Lee Addy, zabijao je volejima, glavom... Ni Migliore nije loš realizator.

Reno Sinovčić posljednjih je dana često dolazio u Maksimir. Razlog je, očito, prelazak napadača Zadra Stipe Perice u Dinamo. I sve je vrlo blizu okončanja posla.

– Zanimljiv nam je i nema zapreka za njegov dolazak, no moramo vidjeti što je bolje za njega. Ima tek 17 godina i treba odlučiti je li bolje da ovdje bude uglavnom na klupi ili da negdje igra – kazao je Zoran Mamić.

Moguć je njegov odlazak u Lokomotivu, iako se Perici, navodno, baš ne odlazi na Kajzericu. Mlađi je Mamić izvijestio da su se raspitali o Soudaniju i da mu ramazan neće biti problem na pripremama. Plavi su raskinuli ugovor s dosadašnjim pričuvnim vratarom Romeom Mitrovićem, a Dino Špehar igrat će u Lokomotivi. Kod mogućih odlazaka Šime Vrsaljka i Sammira nema službenih novosti iako su europski portali pisali o zainteresiranosti Chelsea, Intera pa i Rome za Šimu Vrsaljka.

– Nismo dobili ništa novo za Šimu. Ni za Sammira nije došla ponuda, ali prijelazni se rok tek zahuktava. Da je Sammir bio pravi, da je išao 300 posto, odavno bismo ostali bez njega i imali problema – kaže Mamić.

Sad imaju zamjene Husejinovića i Antolića. Jurčić ima gužvu u napadu, zato ne čudi što je Dinamo Krstanoviću i Beqiraju dopustio da potraže druge klubove.

Na treningu se posebno svidio Lee Addy, zabijao je volejima, glavom... Ni Migliore nije loš realizator. I čini se da se brzo uklopio, stalno su mu nekakve šale na pameti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije