Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentativac Mauricijusa

VIDEO Dinamo otima Crvenoj zvezdi ispred nosa nekadašnjeg braniča Lyona!?

Maksimirska loža
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
28.04.2020.
u 14:01

Rose je svojedobno nastupao i za francusku U21- reprezentaciju, ali je kasnije odlučio odjenuti dres Mauricijusa

Ako je točno ono što prenose u utorak srpski portali, tek što je smanjio plaće svojim igračima, zagrebački Dinamo sprema se izdvojiti čak milijun eura za 28-godišnjeg braniča Lindsayja Rosea, člana grčkog AEK-a!

Rose je još uvijek velika želja i čelnika Crvene zvezde, međutim Aris je navodno ponudu beogradskog kluba od 700 tisuća eura odbio.  

Portal Mozzart Sport kaže da informacije iz Grčke govore da pri transferu posreduje nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Biševac, ali i da Rosea traže neimenovani klubovi iz Francuske i Poljske.

Iz Maksimira se neslužbeno doznaje da Dinamo nije zainteresiran za taj transfer, pa je lako moguće da je glasine pustio netko iz menadžerskih krugova.

Rose je u Aris stigao prošlog ljeta za 170.000 eura, a njegovom će prethodnom klubu, Lorientu, pripasti još 25 posto od sljedećega transfera.

Rose je inače ponikao u Lavalu, svojedobno je dogurao do Lyona, nastupao je i za francusku U21- reprezentaciju, ali je kasnije odlučio odjenuti dres Mauricijusa.

Komentara 1

HR
hrvat123
09:37 29.04.2020.

da ga Dinamo stvarno zeli on bi vec bio zakaparen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije