Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZGLOB KAO JABUKA'

Dinamo ostao bez ključnog igrača u utrci za naslov? 'A ja sam bio budala kad sam vratio Kulenovića'

U 31. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
21.04.2024.
u 20:42

Pogodak odluke za aktualnog hrvatskog prvaka postigao je Sandro Kulenović u 60. minuti.

Nogometaši Dinama pobijedili su u Kranjčevićevoj ulici, u ogledu 31. kola HNL-a, Lokomotivu s 1-0 (0-0) te su, barem privremeno, zasjeli na vrh ljestvice. Pogodak odluke postigao je Sandro Kulenović u 60. minuti. Trenutačno Dinamo ima 69 bodova, odnosno, bod više od Rijeke koja će u nastavku nedjelje odigrati svoj dvoboj ovog kola, domaći susret protiv Gorice. Lokomotiva je ostala na petom mjestu te ima bod manje od četvrtog Osijeka.

GALERIJA Dinamo dobio Lokomotivu u Kranjčevićevoj

U 31. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
1/6

- Dobro smo se pripremili za Lokomotivu, nismo im dozvolili da nas napadaju u leđa iza naše obrane, to smo dobro zatvorili. Nismo neke ranije šanse pretvoriti u golove, bilo bi nam lakše... Nevistić je sjajno obranio zicer Goričana, ali kontrolirali smo utakmicu, možemo biti zadovoljni današnjom predstavom.  Kulenović junak? A ja budala što sam ga vratio... To vam je tako, uvijek sam vjerovao u njega, čak sam ga htio dovesti u neke klubove koje sam prije vodio. Pošten i karakteran dečko, sad mu se sve vratilo, presretan sam zbog njega - rekao je Sergej Jakirović. 

VEZANI ČLANCI:

- Mišić? Ne znam koliko je to ozbiljno, ali sada izgleda jako ružno. Zglob mu izgleda kao jabuka, a Špikić je osjetio zatezanje u listu, pa smo ga preventivno izvadili van.

 

 

Komentara 1

ID
Ivo_didin
01:45 22.04.2024.

Špikića treba preventivno ostaviti na klupi ... ili na tribini! Najbolje bi bilo kada bi ga mogli nekome uvaliti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije