Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJAN DOKAZIVANJA

Dinamo na Maksimiru predstavio svoje novo pojačanje

Iyayi Atiemwen
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
29.01.2019.
u 15:24

- Dat ću sve od sebe, vjerujem da ću se dobro slagati s igračima i trenerima. Želim igrati i dokazati se. Mislim da svaki igrač želi igrati za Dinamo i sretan sam što sam ovdje.

Novi igrač Dinama Iyayi Atiemwen predstavljen je danas na Maksimiru.

- S ciljem jačanja momčadi za nadolazeći period, doveli smo određene igrače. Dinamo je sada sigurno jači nego na jesen, doveli smo Andrića i Atiemwena, dok je naša momčad još dodatno pojačana povratkom More, Majera i Šituma - rekao je na početku konferencije sportski direktor kluba Marijan Vlak pa nastavio:

- Smatram da se radi o izuzetnom igraču koji je Goricu doveo na jedan viši nivo. Gorica je bila hit u jesenskom dijelu prvenstva. Mi smo o Atiemwenu razmišljali još prošle sezone dok je u 2. HNL nastupao za Goricu kad je bio bitan kotačić u ekipi. To je potvrdio nastupima ove sezone u 1. HNL, i to nam je bila samo potvrda i signal da krenemo u realizaciju. Vjerujem da će opravdati svoj dolazak i da ćemo dobiti dodatnu kvalitetu u momčadi.

Mladi igrač iz Nigerije, punog imena Iyayi Believe Atiemwen sretan je zbog dolaska u Dinamo.

- Zahvalio bih Gorici na dobroj polusezoni. Isto tako hvala Dinamu, vodećem klubu u Hrvatskoj. Dat ću sve od sebe, vjerujem da ću se dobro slagati s igračima i trenerima. Želim igrati i dokazati se. Mislim da svaki igrač želi igrati za Dinamo i sretan sam što sam ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sokol
Sokol
09:42 30.01.2019.

Doveli su baš brutalno pojačanje, u tišini. On je u stanju napraviti nered u obrani jednoj vrlo dobroj europskoj momčadi kamo li neće nekome u hnl-u. Samo mi nije jasno kako ga prije nije zakapario neki veći klub nego se probijao preko gorice. ovi u gorici rade vrhunski posao. ima tamo još materijala za slijedeće velike transfere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije