Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJAN DOKAZIVANJA
Povratak na članak

Dinamo na Maksimiru predstavio svoje novo pojačanje

- Dat ću sve od sebe, vjerujem da ću se dobro slagati s igračima i trenerima. Želim igrati i dokazati se. Mislim da svaki igrač želi igrati za Dinamo i sretan sam što sam ovdje.

Komentari 1

Avatar Sokol
Sokol
09:42 30.01.2019.

Doveli su baš brutalno pojačanje, u tišini. On je u stanju napraviti nered u obrani jednoj vrlo dobroj europskoj momčadi kamo li neće nekome u hnl-u. Samo mi nije jasno kako ga prije nije zakapario neki veći klub nego se probijao preko gorice. ovi u gorici rade vrhunski posao. ima tamo još materijala za slijedeće velike transfere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.