Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Dinamo miče Jakirovića? Nema ni govora! S Maksimira oštro odbacili tu tezu, oglasio se i Zajec

Dinamo je u finalu Kupa
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
11.05.2024.
u 09:13

- Jakirović je imao moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, tako ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu - napisao je Zajec

Pojavile su se ovog subotnjeg jutra u pojedinim hrvatskim medijima priče o tome da će se Dinamo na kraju sezone razići s trenerom Sergejom Jakirovićem. Prema nekim navodima, klupa Dinama već je "bila ponuđena bivšem treneru", izvori su rekli da će se uprava zahvaliti "Jakiru" na svemu... Ništa od toga. Sergej Jakirović ostaje trener Dinama.

Ne treba biti previše bistar da bi se zaključilo da se trenera koji ti donosi potencijalno dvostruku krunu unatoč svim turbulencijama u klubu i oko njega mora zadržati.

- GNK Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i cijeloj momčadi. Uvjereni smo od prvog dana da će naša ekipa predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da smo najbolji u Hrvatskoj. Natpisi koji su jutros izašli u pojedinim medijima su potpuna neistina i GNK Dinamo ih oštro odbacuje - objavili su s Maksimira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Oglasio se na svom Facebook profilu i predsjednik Dinama Velimir Zajec.

- Jutros sam pričao sa Sergejom Jakirovićem i rekao mu ono što mislim - kako je imao moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, tako ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu. Danas nas čeka utakmica protiv Osijeka, prva nakon duljeg vremena na našem stadionu i pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i podrže trenera i momčad u pohodu na desetu pobjedu u nizu - napisao je Zajec.

Komentara 7

MA
MarkoMarkoM
10:41 11.05.2024.

Nisu "natpisi u medjima' 'vec napisi'. Natpis je na zgradi, na spomeniku, na ogradi... a u medijima su NAPISI.

DU
Deleted user
11:02 11.05.2024.

Bišćanu se svidjela otpremnina. Pa bi još jednu. A jedini lopov je, naravno, Mamić.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:56 11.05.2024.

sve se pokusava ne bi dinamo nekako kiksao. ko' nekad u YUgi. Rijeko jkel se sjecas slucaja Tomic kada je dinamo izgubio prvenstvo? Tada su u FSJ glasali da li ce se primjenjivati zakon...1945 onda i tada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije