Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR DERBIJA

Samo na jedan način ovaj Hajduk može konkurirati Dinamu

13.08.2022.
u 23:27

Baš kao u doba apsolutne dominacije zadnjih 17 godina, plavi su u stotom derbiju pokazali autoritet igre i slavili protiv Hajduka (4:1)

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
01:10 14.08.2022.

Samo na jedan način ovaj Hajduk može pobijediti Dinamo: tako da Dinamovi igrači ostanu u svlačionici.

Avatar antikomunist10
antikomunist10
23:46 13.08.2022.

Još jedan poraz i Hajduk ima problem pronaći novog trenera. U tijeku ove sezone postati će vidljivi i teški novčani problemi koji se sada pažljivo skrivaju a oni koji u to upućeni ne usude se s time tome izlaziti u u javnost. Dinamo je najbolji nogometni klub u Hrvatskoj i to će se s malim oscilacijama nastaviti i nekoliko slijedećih godina. Sad, nakon današnje utakmice, medijska halabuka na Čačića porasti će za sto posto. Onaj tko je uspješan ima puno zavidnika. Oni koji su neuspješni izgleda se zadovolje traženjem grešaka uspješnom. No to nije neka novost. To pratimo od usiljenja nekih čudnih ljudi.

CA
Cambridge
23:53 13.08.2022.

Gdje su oni koji žele smjeniti Čačića? Bravo Čačić majsore. Zna on više nego popravljati televizore.👍. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?