Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ STRUČNJAKA

'Dinamo je ovo trebao dobiti i uvjerljivije. Betis? Dugo nisam vidio slabiju momčad, Rijeka je bolja od njih'

23.02.2024.
u 07:00

'Ova pobjeda Dinamu nije mogla doći u boljem trenutku. A jedan igrač bio mi je savršen', rekao nam je Igor Pamić

Komentara 9

KO
kotač
09:23 23.02.2024.

Ljubomora sa svih strana. Kad izgube ne valjaju, ali kad pobijede ne valja protivnik.

EJ
ejStef
07:22 23.02.2024.

Jedna stvar je jasna - Dinamo nije napravio ništa ako ne pobijedi Rijeku. A to se i dalje čini nemoguća misija... Dinamu gubitak titule prvaka znači daljnju degradaciju kluba, već sada je teško zaustaviti tu spiralu pada, a onda će biti nezaustavljiva i puno strmija... Ako pogledate skupštinu, niti jedna opcija ne nudi najbitniju stvar, a to je dugoročno financiranje i održavanje kluba na visokoj razini. Sve se svelo na borbu za fotelje, a klub je već sad potonuo u prosječnost; nije dovedeno niti jedno pojačanje, a škola je sve gora, skautinga uopće nema... Od igrača koji u budućnosti mogu napraviti dobar transfer ostao je samo Baturina, dovedeni igrači neće više ostvariti dobre transfere, pitanje je koga će se uopće moći otkupiti (i željeti otkupiti), naročito ako se ne osvoji prvenstvo... Ovako, ako se nešto ozbiljno ne promijeni, ne vidim neku svijetlu budućnost.

FO
fouche541
08:00 23.02.2024.

Velikog li stručnjaka.Neka Dinamo osvoji konferencijsku ligu samim tim se plasira u evropsku ligu po skupinama(bez kvalifikacija) i eto napokon mirnih priprema do jeseni a svi naši klubovi nek se cjelo ljeto pate u kvalifikacijama za neku evropsku ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije