Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar navijačima

Dinamo je adventski hit u gradu: Opet se stvaraju redovi za ulaznice

Foto: Vecernji.hr
06.12.2018.
u 10:47

Dinamo je paket za utakmice protiv Anderlechta i Hajduka, za tribine istok i sjever, pustio u prodaju za simboličnih 49 kuna.

Navijači Dinama pohrlili su u četvrtak ujutro u Maksimir po paket ulaznica za utakmice protiv Anderlechta i Hajduka, samo dan nakon što su ih iz kluba razveselili lijepim vijestima.

Podsjetimo, iskazujući zahvalnost zato što su klub bodrili tijekom cijele sezone, a što nas je na kraju dovelo do dvostruke krune, plasmana u skupinu Europske lige i prezimljavanja u Europi nakon 49 godina, Dinamo je odlučio počastiti svoje navijače. Tako je paket za obje utakmice za tribine istok i sjever pustio u prodaju za simboličnih 49 kuna.

Dinamo je uz to pripremio cijeli niz slavljeničkih aktivnosti i iznenađenja za posjetitelje na utakmici protiv Anderlechta, ali o detaljima još nije ništa rečeno.

Komentara 6

DU
Deleted user
10:59 06.12.2018.

u splitu u kafanama krkani i dalje pricaju da to nisu navijaci vec mamicevi placenici. haha ovaj grad nije normalan. od smrti tudjmana iz hajduka se izvlacilo na milijune kuna managerskim malverzacijama, a potpomognuto gazdama koje je torcida podrzavala ,, ali ne mamic je uvik kriv, mamic ovo ,mamic ono. zbog igraca koje je mamic stvorio iduce godine imamo dva kluba u ligi prvaka i imamo 300 milijuna eura stvorenog profita u drzavi.

MA
Marsijanac
18:01 06.12.2018.

Hvala Maminjo , za Dinamo i za repku.

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
19:50 06.12.2018.

Pitanje za Večernji list . Znate li da je Dinamo igrao kup utakmicu protiv Slaven Belupa ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije