Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAB NACIONALNI KOEFICIJENT

Dinamo ispašta jer mu drugi klubovi ne pomažu u Europi

Slavlje Dinamovih igrača nakon prvog pogotka Ademija
Luka Stanzl/PIXSELL
28.07.2022.
u 22:24

Dinamo posljednjih sezona prolazi i europsko proljeće, dakle igra u ubitačnom ritmu sve do proljeća, u takvom ritmu ne igra nijedan naš klub, možemo se samo nadati da će netko od naših već ove i sljedećih sezona igrati po skupinama i skupljati bodove za nacionalni koeficijent. Koji zasad puni samo Dinamo i onda ispašta jer mu nitko drugi ne pomaže da barem kasnije krene u europske kvalifikacije.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Darlboro2
Darlboro2
22:42 28.07.2022.

To do sada nitko nije primijetio...znači, normalno da dinamo ispašta, ali istovremeno svi ti veeliki Dinamovi "konkurenti" pljuju taj dinamo, i viču na sav glas drž'te lopova, a pola današnje lige ne bi postojalo da ih dinamo nije spašavao!!! Ali kada ni u HNL nisu uspjeli sjb dinamo, ajmo ih sad maltretirati u Europi, nek igraju od prvog pretkola zahvaljujući nesposobnom ostatku lige! Al neka oni svi napadaju trofeje u hr!!! Vidla žaba konja da se potkuje pa i ona digla nogu!!

BJ
bjmaro
23:00 28.07.2022.

Bitnije od ispadanja Osijeka i Rijeke je višetjedno rušenje trenera Dinama jer Dinamo ne igra "dobro". Sigurno da te kritike jako pomažu pred susret sa neugodnim Ludogorecom

PA
Paket
22:55 28.07.2022.

Napokon da netko ovo i javno napiše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?