Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI IDU NA CIPAR

Dinamo i Krznar dobili su pljusku, hoće li iz nje naučiti?

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu HT Prve lige
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
19.07.2021.
u 08:12

Na vrijeme su dobili tu pljusku od momčadi iz Koprivnice kako bi se mogli što brže oporaviti i shvatiti da nikoga neće pobijediti bez punog angažmana. A on će im biti nužan već u utorak navečer kada igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije.

Ako je nekakav poraz došao u dobro vrijeme, onda to vrijedi za poraz Dinama od Slavena Belupa na startu prvenstva. Ne u rezultatskom, odnosno bodovnom smislu, jer su plavi krenuli s nulom na svom kontu, ali dobro je došao kao opomena za sve što ih čeka u bliskoj pa i malo daljoj budućnosti.

Na Cipru prijeti sparina

Na vrijeme su dobili tu pljusku od momčadi iz Koprivnice kako bi se mogli što brže oporaviti i shvatiti da nikoga neće pobijediti bez punog angažmana. A on će im biti nužan već u utorak navečer kada igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije. Ciprani su puno ozbiljnija momčad od Valura protiv kojeg plavi, pogotovu u uzvratu iako su slavili s 2:0 i s ukupnih 5:2 prošli dalje, nisu igrali nimalo dojmljivo, daleko od toga. Ta pobjeda na Islandu možda ih je i zavarala, stoga bi sad ovaj poraz od Slavena Belupa trebao donijeti otrežnjenje.

Trebat će plavi u utorak svoje pravo izdanje, moraju biti jako fokusirani na tu utakmicu i odigrati jednu od svojih boljih partija. Dinamu u prvoj utakmici ne treba samo pobjeda, nego bi im mogla zatrebati uvjerljiva pobjeda s obzirom na to da ih, sudeći po vijestima koje dolaze s Cipra, tamo čeka pakao. Toplinski val koji smo imali u Zagrebu proteklih dana ‘mala je beba’ u odnosu na vrućine na Cipru, a pogotovu na sparinu po kojoj je strašno teško igrati.

Malu školu prošao je i trener Dinama Damir Krznar. Koliko god je i njemu jasno da svih 25 igrača koje ima nema baš istu kvalitetu, sad se u to mogao još više uvjeriti i sigurno u budućnosti neće igrati ni u domaćoj ligi s osam novih igrača. Za Omoniju nije upitno, tu će igrati oni za koje drži da su najbolji i da mogu ostvariti željeni rezultat, ali možda će i na njih morati malo podviknuti da se ne bi opustili kako ne bi, nakon domaće, stigla i europska pljuska.

Bez puno navijača

Dinamo će ponovno otvoriti vrata navijačima, jasno je da su za kupnju ulaznice i potom ulazak na tribinu potrebne COVID-putovnice. No potrebno je i dosta novca da bi se kupilo ulaznicu i u Maksimiru gledalo Dinamo, za sjeverne tribine ulaznica stoji 80 kuna, za zapad gore 100, a za donju zapadnu tribinu 120 kuna. Kad se uzmu u obzir COVID-putovnice, solidan, ali ne i posebno atraktivan suparnik te cijene ulaznica, za očekivati je da gledatelja bude kao i na prvoj utakmici s Valurom, njih oko tisuću. 

Ključne riječi

Komentara 4

MO
Moskovija
08:21 19.07.2021.

krznar je još trener? onda čestitke Omoniji na prolasku dalje...

ST
stefj
08:55 19.07.2021.

Vidio se već problem u prošloj sezoni s Krznarom i stručnim stožerom, no to je bilo donekle pokriveno time što se daleko došlo u Europi i uigranošću ekipe, no sada, kada je to trebalo održati ili napraviti kvalitativni iskorak, nedostaci su došli do izražaja... Vidjelo se to i na Islandu i protiv Slavena, loš ulazak u utakmicu, loše zamisli, loše zamjene itd. Na Islandu je bilo sreće, jedan dobar potez Ivanušeca i malo sreće što nisu primili gol, no protiv Slavena je puno toga došlo do izražaja...

DU
Deleted user
11:15 19.07.2021.

Dinamo polako počinje propadati. Nema čvrste ruke, a Zorana nitko ne može nadomjestiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije