Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI IDU NA CIPAR
Povratak na članak

Dinamo i Krznar dobili su pljusku, hoće li iz nje naučiti?

Na vrijeme su dobili tu pljusku od momčadi iz Koprivnice kako bi se mogli što brže oporaviti i shvatiti da nikoga neće pobijediti bez punog angažmana. A on će im biti nužan već u utorak navečer kada igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije.

Komentari 4

MO
Moskovija
08:21 19.07.2021.

krznar je još trener? onda čestitke Omoniji na prolasku dalje...

VL
ST
stefj
08:55 19.07.2021.

Vidio se već problem u prošloj sezoni s Krznarom i stručnim stožerom, no to je bilo donekle pokriveno time što se daleko došlo u Europi i uigranošću ekipe, no sada, kada je to trebalo održati ili napraviti kvalitativni iskorak, nedostaci su došli do izražaja... Vidjelo se to i na Islandu i protiv Slavena, loš ulazak u utakmicu, loše zamisli, loše zamjene itd. Na Islandu je bilo sreće, jedan dobar potez Ivanušeca i malo sreće što nisu primili gol, no protiv Slavena je puno toga došlo do izražaja...

VL
DU
Deleted user
11:15 19.07.2021.

Dinamo polako počinje propadati. Nema čvrste ruke, a Zorana nitko ne može nadomjestiti.

VL
NO
nogogaz
08:45 19.07.2021.

Domoljub Mamić, vrati se!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.