Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na godišnjicu

Dinamo i Crvena zvezda igrat će na istom turniru

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
18.08.2018.
u 12:32

Naziv turnira dat je u znak na sjećanje jedne od legendi Hrvatskog nogometa, te čovjeka koji je uspješno 14 godina vodio Hrvatski nogometni savez

Nogometna škola Dinamo – Zelenko u sklopu obilježavanja 50. godišnjice NK Dinamo Domašinec, član 4. HNL – Varaždin - Čakovec organizira  prvi međunarodni turnir pod nazivom 'Vlatko Marković'.

Naziv turnira dat je u znak na sjećanje jedne od legendi Hrvatskog nogometa, te čovjeka koji je uspješno 14 godina vodio Hrvatski nogometni savez.

>> Pogledajte i po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Vlatko Marković bio je jugoslavenski reprezentativac ( 1962 u Čileu bio u reprezentaciji svijeta) igrač Dinama, trener: Nice, Standarda, Austrije, Dinama, Hajduka... te obavljao funkciju predsjednika HNS-a 14 godina, bio počasni predsjednik HNS-a i čovjek koji je napravio 'kuću nogometa', i postao Hrvatska nogometna legenda. Zato zaslužuje i ovakav turnir koji će biti tradicionalan i ponosno nositi njegovo ime. 

Njegov dugogodišnji suradnik Drago Katalenić kratko je izjavio:

- Vlatko Marković bio mi je predsjednik, ali je bio i prijatelj.

Turnir će imati tradicionalni karakter, a igrat će se 25. i 26. kolovoza 2018 godine. 

Nastupaju momčadi: Dinamo Zagreb, Crvena Zvezda Beograd, Slaven-Belupo Koprivnica, Drava Ptuj, Varaždina, Međimurje Čakovec, Polet Martin na Muri i domaćin  Dinamo Zelenko-Domašinec, dobna kategorija igrača je U-15.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Otvorenje turnira održat će se 25. kolovoza u 14.30 sati na igralištu Dinama Domašinec. Naime prije svečanog otvaranja nogometnog turnira položit će se kamen temeljac za izgradnju manje sportske dvorane kao i za poboljšanje nogometne infrastrukture Dinama Domašinec.

Kamen temeljac položit će ministar gospodarstva Darko Horvat. Naime to su sredstva koje je općina Domašinec zajedno s Dinamom dobila od sredstava Europske unije. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
14:41 18.08.2018.

zasto nisu pozvali fk partizan voljeni klub naseg oca domovine

DU
Deleted user
12:44 18.08.2018.

Vau, nevjerojatno

DU
Deleted user
13:24 18.08.2018.

Mogli su pozvati klub iz Mađarske,bliže im je nego cz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije