Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON DERBIJA

Bjelica: Moramo otkloniti boljke! Zekić prozvao svog igrača

Nenad Bjelica Dinamo Osijek
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
17.08.2018.
u 22:31

- Ponavljam, nije problem izgubiti, ali ne sviđa mi se način. Prvo poluvrijeme smo igrali na razini prijateljske utakmice - 'gunđao' je Zekić

Nakon derbija 4. kola u kojem je Dinamo svladao Osijek 2:1 i preuzeo vrh ljestvice u Prvoj HNL, raspoloženje je bilo različito kod trenera, piše Goal.

- Zadovoljan sam s tri boda. Možda nije bilo briljantno, ali osjetio se umor kod nekih igrača što su igrali u utorak. Bitna su tri boda, sad se pripremamo za Young Boyse - u kratkim je crtama prepričao svoje dojmove o utakmici Dinamov trener Nenad Bjelica.

- Osijek u prvom dijelu nije imao ništa, u drugom je složio nekoliko situacija na prekidima, ali imali smo utakmicu pod kontrolom. Nedostajalo je malo snage i svježine, ali nekako smo izgurali protiv Osijeka koji je vrhunska momčad - naglasio je Bjelica i dodao:

- Moramo otkloniti neke boljke.

Sad je pred plavima prvi dvoboj playoffa Lige prvaka s Young Boysima.

- Ne mogu vam puno reći o Young Boysima, znam ih iz prošle sezone. Iskusni su, imaju vrlo kvalitetnih igrača. Bit će ozbiljna utakmica na vrućem terenu. Bit će bitno i što ćemo i kako ćemo mi - samouvjeren je šef struke kluba iz Maksimira.

Nenad Bjelica Dinamo Osijek
1/10

A njegov kolega na suparničkoj klupi, Zoran Zekić, nije krio razočaranje.

- Nije problem izgubiti u Zagrebu, problem je što nismo bili hrabriji, konkretniji... Napravili smo dvije greške koje su kažnjene. Ponavljam, nije problem izgubiti, ali ne sviđa mi se način. Prvo poluvrijeme smo igrali na razini prijateljske utakmice - 'gunđao' je Zekić te istaknuo najveće probleme svoje momčadi u igri.

- U vezi se nismo uspjeli nametnuti, krilni igrači nisi pomagali, ali prvi pas je bio najveći problem.

Nikad nije zahvalno isticati pojedince, u pozitivnom ili negativnom kontekstu, ali Zekić je prozvao osječkog stopera Gutija Tomelina.

- Moram popričati s Gutijem, od Hajduka smo primili gol preko njega, sad opet...

Zekić je ipak ustvrdio da je Dinamo bio bolji.

- Njihova je ideja bila vidljiva. Razočaran sam, ne porazom, nego moramo pokazati više. Neće nas ovo demoralizirati, ali moramo reagirati bolje. Nije problem izgubiti od Dinama, nije problem izgubiti jednu utakmicu, moj krajnji dojam je da nisu svi dali sve od sebe.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
CrniGaro
23:31 17.08.2018.

Bravo Dinamo .

CG
crna.guja10
23:26 17.08.2018.

Zekiću.....pa nisi valjda mislio da će ta tvoja ekipa pobijediti Dinamo..... budi realan, Dinamo je za dvije klase ispred ....

HR
Hrabraja
22:51 17.08.2018.

gledao sam utakmuci i Osijek je dosta nervozan, ali sva nervoza im dolazi sa klupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije