Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽAN VIPOTNIK

Dinamo ga žarko želio dovesti, a on je izabrao odlazak u drugu ligu

Vipotnik
NK Maribor Facebook
04.07.2023.
u 14:52

Vipotnik će za pet milijuna eura prijeći u francuski drugoligaš Bordeaux što će biti najveća odšteta u povijesti Maribora

Slovenski napadač Žan Vipotnik bio je na meti je mnogih klubova nakon što ove sezone briljirao u dresu Maribora, procjenjuje se kako njegov transfer neće iznositi manje od tri milijuna eura. Žarko ga je želio dovesti i zagrebački Dinamo čiji je trener Igor Bišćan priznao da mu je Slovenac jako zanimljiv.

Međutim, od transfera u Dinamo neće biti ništa. Vipotnik će za pet milijuna eura prijeći u francuski drugoligaš Bordeaux što će biti najveća odšteta u povijesti Maribora, doznaje Sportklub.

Napadač Maribora i slovenski reprezentativac karijeru će nastaviti u drugoj francuskoj ligi, jer se Bordeaux nije uspio plasirati u ligu u konkurenciji Le Havrea i Metza koji je također bio među vrlo ozbiljnim klubovima koji su se borili za potpis Vipotnika.

Ključne riječi

Komentara 19

ZO
zoranos
15:44 04.07.2023.

Dinamo gubi tranfere za 500 tisuća eura! Šimiću tvoja nesposobnost, zbunjenost, inatljivost i tvrdoglavost su u rangu sa Čačićevom nezainteresiranošću! I sada kad zbrojite ispada da je Dinamo radije kupio 2 slabija igrača (uzet će Japanca ili još nekoga iz FR druge lige) za cijenu jednog perspektivnog (ili Frigana ili ovog Slovenca). Samo jedna riječ KATASTROFA!

EJ
ejStef
16:16 04.07.2023.

Žalosno je reći, no da je onaj od prije još u klubu, već bi u Dinamu bili i Beljo i Brekalo i Frigan, tako da se ovoga ne bi niti gledalo... U svakom slučaju, jako loša politika novo-stare uprave i Šimića, uništeno je preko noći ono što se gradilo 2 desetljeća. Za to su se borili BBB? Za to su novinari otvoreno navijali?

BR
BRSA
16:00 04.07.2023.

Da je Dinamo dioničko društvo, dioničari bi pažljivo birali najbolje koji će voditi financijsku i stručnu politiku. Šimić trenutno polaže račune samo političarima koji su ga postavili na čelo ovog političkog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije