Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se Mamićev povratak

Dinamo dobiva pojačanje iz HNS-a, doznajemo tko će biti novi sportski direktor!

Dinamo otputova na pripreme u Tursku, zračna luka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
27.01.2017.
u 14:50

Ova priča aktualna je već nekoliko mjeseci, a završne obrise trebala bi dobiti čim Zdravko Mamić sleti iz Turske u Zagreb

Dinamo će ove zime, vjerojatno već do kraja ovoga tjedna, dobiti veliko pojačanje i u stručnom klupskom sektoru. Naime, saznajemo kako će novi šef struke plavih postati Romeo Jozak, u ovom trenutku još uvijek tehnički direktor u Hrvatskom nogometnom savezu!

Čeka se Mamićev povratak

Ova priča aktualna je već nekoliko mjeseci, a završne obrise trebala bi dobiti čim Zdravko Mamić sleti iz Turske u Zagreb. Mamića, koji s pozicije savjetnika još uvijek vuče sve konce u Dinamu, Jozak je osvojio još kao šef Dinamove škole, koju je uzdigao među najuglednije u Europi, a nije tajna da je upravo Mamić postavio čovjeka od povjerenja Jozaka i na funkciju u HNS-u, kao svojevrsnoga nadglednika u svim selekcijama.

Premda se Jozak se i u tom poslu snašao kao riba u vodi, Mamić je očito odlučio bolje iskoristiti njegove kapacitete. Kao što je poznato, Zdravko je na poziciji šefa struke godinama imao najpouzdanijega suradnika u bratu Zoranu.

A sada će Romeo Jozak, pred kojim je i Dinamova vrlo izdašna financijska ponuda, preuzeti funkciju sportskoga direktora umjesto dosadašnjeg direktora Marijana Vlaka, koji će ostati ono što je već i bio – klupski skaut.

Imat će veliku nadležnost

U nadležnost Romea Jozaka, kao prvoga stručnoga operativca i čovjeka s izvrsnim vezama u cijeloj Europi, ulazit će uspostavljanje skautske mreže, te preuzimanje odgovornosti u odabiru pojačanja. Dakako, u suradnji s trenerom Ivajlom Petevom. Također, u Jozakov sektor ulazit će i sistematizacija u Dinamovoj školi nogometa.

Romea Jozaka pokušali smo kontaktirati cijeli jučerašnji dan, no bio je nedostupan. Kao izaslanik HNS-a prisustvovao je u Nyonu izvlačenju kvalifikacijskih skupina za EP do 21 godine. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije