Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima odličan CV

Dinamo za milijun eura dovodi na posudbu veliku mladu zvijezdu

Marcos Guilherme de Almeida Santos Matos
Foto: DPA/PIXSELL
25.01.2017.
u 14:10

Taj 172 centimetra visok ofenzivac, prema vijestima iz turske baze plavih u Beleku, trebao bi se Dinamu priključiti vrlo brzo, čim doputuje u Zagreb i obavi liječničke preglede.

Marcos Guilherme de Almeida Santos Matos puno je ime 21-godišnjeg Brazilca koji bi trebao pojačati Dinamo u utrci s Rijekom za naslov prvaka.

Taj 172 centimetra visok ofenzivac, prema vijestima iz turske baze plavih u Beleku, trebao bi se Dinamu priključiti vrlo brzo, čim doputuje u Zagreb i obavi liječničke preglede.

Dinamo ga zasad ne kupuje nego dovodi na posudbu. Bude li u Maksimiru sljedećih godinu i pol, to će plave koštati milijun eura, plus plaće Guilhermeu, s time da ga plavi mogu i otkupiti, ali se puna cijena još ne zna. S Brazilcima je to često tako, klubovi nisu potpuni vlasnici igrača pa plavi ne mogu pregovarati samo s njegovim klubom Atléticom Paranaenseom.

Riječ je doista o igraču koji ima jako dobar CV, brazilski je mladi reprezentativac, igrao je na SP-u igrača do 20 godina, zasad ima pet nastupa i postigao je četiri pogotka.

Za Atlético Paranaense odigrao je 84 utakmice i postigao osam pogodaka. Polivalentni je ofenzivac, za svoj klub igrao je na desnom krilu (27 puta), lijevom krilu (11), na mjestu ofenzivnog veznog (21) i kao lijevi vezni (1), tako da može igrati na pozicijama koje su dosad držali otpisani Fernandes i Soudani kojem na ljeto istječe ugovor, na poziciji koja je predviđena za Sammira i Ćorića...

Komentara 8

SM
san.martino
15:20 25.01.2017.

Rijeka dovodi ovu zvijezdu Dinamo onu...a moj Hajduk?Nikoga.Bio jednom jedan veliki klub u Dalmaciji. Pokoj vjecni daruj mu Gospodine.

ED
europski dinamo
15:05 25.01.2017.

Marcos Guilherme de Almenida Santos Matos 5.8. 1995 Dinamova Oluja!

MO
matK.O.
18:05 25.01.2017.

liči malo na roberta carlosa,ako ce igrat desetinu ko on bit ce pravo pojačanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije