Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ DINAMA OBJAVILI

Maksimir je rasprodan! Prvake će pozdraviti pun stadion, a onda se sprema plavi party na Trgu

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
24.05.2024.
u 18:15

Iz Dinama su već najavili da će ove nedjelje biti proslave dvostruke (ili trostruke) krune na Trgu bana Jelačića, a sad je stigla i nova informacija. Naime, Maksimir je za nedjeljnu utakmicu - rasprodan

Dinamo i Rudeš ove će nedjelje od 17.30 sati spustiti zastor na još jednu sezonu HNL-a. Bit će to i svojevrsna promocija prvaka, na Maksimir u posljednjem, 36. kolu domaćeg nogometnog prvenstva stiže Rudeš. Već odavno je momčad sa zapada Zagreba otpisana, njih pak sljedeće sezone čeka ponovni povratak među drugoligaše (članove 1. NL), no ovaj će mali gradski derbi Dinamu poslužiti za idealan oproštaj od navijača.

Plavi su unatoč brojnim turbulencijama u čitavoj sezoni uspjeli osvojiti sva tri trofeja. Najprije su još u srpnju prošle godine uzeli Superkup, a onda su u posljednjim tjednima sezone prestigli Rijeku i odmaglili joj na 10 bodova prednosti, ne bi li potom Riječanima uzeli i Kup u međusobnom okršaju u finalu. Iz Dinama su već najavili da će ove nedjelje biti proslave dvostruke (ili trostruke) krune na Trgu bana Jelačića, a sad je stigla i nova informacija. Naime, Maksimir je za nedjeljnu utakmicu - rasprodan.

- Obavještavamo navijače da je u petak u poslijepodnevnim satima rasprodan sav raspoloživ kapacitet ulaznica za sve tribine za utakmicu posljednjeg, 36. kola SuperSport HNL-a Dinamo - Rudeš. Od ponedjeljka do četvrtka rasprodane su tribine sjever dolje, sjever gore, zapad dolje i zapad gore, a kako je danas rasprodana i tribina jug, to znači da je dva dana uoči utakmice rasprodan sav raspoloživ kapacitet stadiona Maksimir za navijače Dinama. Utakmica se igra u nedjelju, 26. svibnja u 17:30 sati, a Dinamo će imati sjajnu podršku s tribina. Podsjetimo, nakon završetka utakmice, na maksimirskom travnjaku održat će se ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim slijedi proslava naslova na Trgu bana Jelačića - stoji na službenim stranicama Dinama uz poziv: Vidimo se u nedjelju!

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije