Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE U BAYERNU

Simeone pohvalio Mandžukića: Od mogućih 10, dajem mu ocjenu 11!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
20.05.2015.
u 16:31

– U Bayernu je postigao 24 gola, a ovdje 20 do veljače. Međutim, u Atleticu je teže zabiti 20 golova nego 24 u Bayernu – rekao je Simeone

Trener Atletico Madrida Diego Simeone poručio je da je zadovoljan igrom Marija Mandžukića za kojega španjolski mediji često pišu da će na kraju sezone napustiti klub.

– Do veljače je postigao 20 pogodaka. Nakon toga se trudio, ali ga nije išlo. Po predanosti mu dajem ocjenu 11 od mogućih deset. Davao je sve od sebe i svi ga cijenimo – rekao je Simeone.

Simeone kaže da se Mandžukić ne može uspoređivati s Diegom Costom, prethodnikom u Atleticu.

– Marija treba hraniti loptama i pomagati mu. U Bayernu je postigao 24 gola, a ovdje 20 do veljače. Međutim, u Atleticu je teže zabiti 20 golova nego 24 u Bayernu – rekao je Simeone i dodao:

– Bilo je teško pronaći novog Costu, a za Mandžukića smo se odlučili zbog njegova karaktera i agresivnosti. Ako sam ga i kritizirao od veljače, to je bilo jer nije pružio što sam želio.

>> Pijani Louis van Gaal održao nezaboravan govor i nije se dao s pozornice

Komentara 3

RA
ramon83
19:20 20.05.2015.

za sve one kriticare mandzukica: atletico igra defenzivni, destruktivni nogomet, koji mandzi ne odgovara (kad je u pitanju zabijanje golova, a borilacki je itekako upotrebljiv). njemu je potrebna ofenzivna igra preko krila i puno centarsuteva, zato i u reprezentaciji ne zabija. a vidi se da i u atleticovoj ekipi nesto ne stima, razumijem zasto je frustriran

TH
thebureque
19:30 20.05.2015.

Prvoklasan igrač.

Avatar patkovic
patkovic
18:46 20.05.2015.

neka ga stavi u prvih 11 a ne ove vašarske pohvale da ga utope bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije