Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI REZULTATI

Dick Advocaat više nije izbornik Srbije

Advocaat
Reuters (Ilustracija)
15.11.2014.
u 14:10

Nizozemski stručnjak i tamošnji nogometni savez dogovorili su sporazumni raskid ugovora dan nakon domaćeg poraza od Danske.

Dick Advocaat više nije izbornik srbijanske reprezentacije. Nizozemski stručnjak i tamošnji nogometni savez dogovorili su sporazumni raskid ugovora dan nakon domaćeg poraza od Danske.

Iskusni trener preuzeo je momčad s ciljem da Srbiju odvede na Europsko prvenstvo 2016. nakon što se reprezentacija nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. No, Srbi nakon tri kola kvalifikacija imaju samo jedan bod.

Advocaat je u bogatoj karijeri vodio PSV, Rangers, Borussiju M., Zenit, Alkmaar te reprezentacije Nizozemske, Belgije, Koreje...

Ranieri dobio otkaz

Bez posla je ostao i Talijan Claudio Ranieri koji više nije izbornik Grčke. Presudio mu je šokantni poraz od Farskih Otoka s 1:0.

>> Srbija u šoku nakon novog poraza, Advocaat razmišlja o ostavci

Komentara 11

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
15:06 15.11.2014.

Sad treba uzeti Srećka Katanca da zabije i zadnji čavao u lijes!

Avatar Django
Django
15:17 15.11.2014.

Tja, najurili genijalca Antića (halo Zdravko, čovjek je trenutno slobodan!!), i primili Dicka (tko zna engleski biti će mu zabavno). Susjedi, a da vam mi pošaljemo jednog slobodnog trenera? Odaziva se na prezime Štimac. Je da nema pojma, ali od ovog Dicka je sigurno bolji ;-))

Avatar poljicanin
poljicanin
17:11 15.11.2014.

Šteta,mogli su tako dalje nastaviti,lijepa serija,nema šta.U našim krajevima može samo uspjeti neki trener koji pozna mentalitet ljudi i uz to ima neku kvalitetu.Možda bi trebali uzeti Bilića,obostrano upucavanje je bilo očigledno.Samo,kako bi to izgledalo kada bi vas Hrvat izvadioo iz hovana te dogurao do Eura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije