Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA VIŠE ARENE

Detalji rekordnog ugovora: HNL od iduće sezone na dva nova kanala, a jedna utakmica na HTV-u

U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
04.05.2022.
u 14:10

- Hrvatski Telekom će pustiti hrvatski nogomet na novim kanalima. Očekujemo da će novi kanal biti 'on-air' u lipnju, a prva utakmica će biti finale Superkupa, dakle okršaj prvaka i pobjednik

HNS je danas potpisao ugovor za televizijska i marketinška prava koji će domaćim nogometnim klubovima u iduće četiri godine donijeti 44 milijuna eura. Naš svaki prvoligaš će tako, po riječima predsjednika Gorice Nenada Črnka, godišnje dobivati četiri do pet milijuna eura.

A direktor marketinga Hrvatskog Telekoma Richard Brešković objasnio je kako će se utakmice prenositi.

- Svi korisnici Hrvatskog Telekoma koji gledaju HT Prvu ligu, u istim tim paketima će im se nuditi nogomet. Dakle, kod postojećih, ali i novih korisnika MAXtv-a nikakvih promjena nema. Ukratko, svi oni će moći nastaviti uživati u posebnim paketima koje i danas imaju - rekao je Brešković.

HNL se više neće emitirati na ArenaSportu nego na dva nova kanala koji će se zvati MaxSport 1 i 2.

- Hrvatski Telekom će pustiti hrvatski nogomet na novim kanalima, a o svemu ćemo vas obavijestiti kad to budemo imali spremno. Očekujemo da će novi kanal biti 'on-air' u lipnju, a prva utakmica će biti finale Superkupa, dakle okršaj prvaka i pobjednik SuperSport hrvatskog kupa. Naravno, ako to ne bude isti klub.

Brešković kaže da se dodatni kanali neće dodatno naplaćivati te je najavio da će se jedna utakmica po kolu prikazivati na HTV-u.

- Trenutačno smo u pregovorima koje utakmice prvenstva i kupa će se nuditi. No, to ne znači nužno da će svaki derbi Dinama i Hajduka biti na HTV-u.

>> Pogledajte i emotivni Ćirin govor

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije