Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Francuske

Deschamps: Zadovoljan sam sa svime na ždrijebu

'France\'s coach  Didier Deschamps congratulates Franck Ribery after defeating Finland in their 2014 World Cup qualiying soccer match at the Stade de France stadium in Saint-Denis, near Paris, October
Foto: Reuters/ PIXSELL
07.12.2013.
u 12:06

Francuzi su izvukli odličnu skupinu, igraju sa Švicarskom, Ekvadorom i Hondurasom

Mnogo je onih koji su se žalili na povlašteni tretman Francuza u ždrijebu za SP. Naime, iako su po Fifinu plasmanu Francuzi bili najlošiji od svih europskih reprezentacija, Fifa ih nije automatski prebacila u drugi "šešir", već se to odlučilo ždrijebom.

U takvim uvjetima Francuzi su izvukli odličnu skupinu, igraju sa Švicarskom, Ekvadorom i Hondurasom.

- Ždrijeb je mogao biti puno lošiji, stoga moramo biti zadovoljni. Uvjeren sam da ćemo proći dalje, a za prvo mjesto borit ćemo se sa Švicarskom, rekao je izbornik Francuske Didier Deschamps te dodao:

- Zadovoljni smo i s rasporedom utakmica, a super je i to što ne moramo puno putovati. Sve tri utakmice igraju se blizu naše baze - sa svime je bio zadovoljan Deschamps.

Komentara 4

DR
drznedaj
13:20 07.12.2013.

Platini i Blatter su dobro sigurno sretni sto se tako lijepo "izvuklo" za Svicarsku i Francusku

C0
c0ppoz
12:23 07.12.2013.

Zadovoljan? Naravno da je zadovoljan, tko ne bi bio na njegovu mjestu? Samo je sramota kako su do toga dosli. No iz godine u godinu se to ponavlja, a srama na njihovim licima ne vidim. Dapace, oni zadovoljno trljaju ruke.. Cestitam im na tom manjku obraza.

VL
????
14:36 07.12.2013.

Ovo je čista namještaljka, naime Francuzi "slučajno" protiv Ekvadora i Hondurasa igraju u gradovima s podnošljivom klimom. U ekstremnim uvjetima igraju samo protiv Švicarske, pa tu protivnik nije u prednosti. Iako ne bi ja otpisao Ekvador i Honduras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije