Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Wilder ekspresno obranio naslov: Gdje je taj dječak iz Britanije?

Deontay Wilder
Foto: NI Syndication/PIXSELL
05.11.2017.
u 10:41

Wilderu (32) je to 39. pobjeda u isto toliko borbi u karijeri, a jedino mu je Stiverne uspio izdržati svih 12 rundi

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBC Amerikanac Deontay Wilder obranio je naslov pobijedivši u New Yorku Kanađanina Bermanea Stivernea nokautom već u prvoj rundi.

Neporaženi prvak Wilder protivnika je obarao dvaput u prvoj rundi, a sudac je prekinuo borbu sekundu prije isteka prve runde. Bio je to uzvrat između ove dvojice boksača nakon što je u siječnju 2015. godine Kanađanin haićanskog podrijetla izdržao svih 12 rundi protiv Wildera, kojeg mnogi vide kao jedinu pravu prijetnju Britancu Anthonyu Joshui.

- Opet sam dokazao da sam najbolji na svijetu. Gdje je taj dječak iz Britanije? Vrijeme je da se susretnemo - uputio je Wilder poziv prvaku i verzijama IBF i WBA. 

Wilderu (32) je to 39. pobjeda u isto toliko borbi u karijeri, a jedino mu je Stiverne uspio izdržati svih 12 rundi. Amerikanac je bio toliko uvjeren u svoju pobjedu da je javno kazao da će prekinuti karijeru ukoliko izgubi od Stivernea. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije