Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNE BORBE

Bellator 187: Povratak na 'Smaragdni otok'

borbe
Foto: Fight Channel
1/3
04.11.2017.
u 08:50

U glavnoj borbi nadolazeće Bellatorove priredbe gledat ćemo Amerikanca A.J.-a McKeea (9-0, BMMA 9-0) u borbi protiv Briana Moorea koji će zasigurno iza sebe imati podršku domaćih fanova.

Bellator se ovog mjeseca vraća u Dublin gdje će neporažena MMA senzacija  A.J. McKee pokušati pomrsiti planove domaćem borcu Brianu Mooreu koji stiže iz slavnog SBG-a ravno u glavnu borbu nadolazećeg Bellator 187: McKee vs. Moore eventa.

Osim ove glavne borbe za titulu, u kavez će iste večeri ući Irkinja Sinead Kavanagh protiv Marije Casanove u borbi pero divizije, kao i Kevin “Baby Slice” Ferguson Jr. koji će se okušati s Fredom Freemanom u catchweightu.

A.J. McKee i Brian Moore u main eventu

U glavnoj borbi nadolazeće Bellatorove priredbe gledat ćemo Amerikanca A.J.-a McKeea (9-0, BMMA 9-0) u borbi protiv Briana Moorea koji će zasigurno iza sebe imati podršku domaćih fanova.

Sin cijenjenog MMA veterana Antonia McKeea, A.J. McKee, cijelo je djetinjstvo proveo u dvorani i upijao svo znanje i iskustvo koje mu je bilo nadohvat ruke. Ova 22-godišnja MMA nada iskoristila je to stečeno znanje u Bellatorovom kavezu gdje se dokazao u svih devet profesionalnih borbi u kojima je sedam puta dovršio protivnike.

Na ‘Smaragdnom otoku’ poznatiji kao ‘Pikeman’, Brian Moore (10-5, BMMA 1-1) će se sljedećeg vikenda po treći put naći u Bellatorovom kavezu, a ovo mu je i prvi nastup u glavnoj borbi. Moore se već natjecao s elitnim borcima kao što su Daniel Weichel i Mike Wilkinson, a u zadnjoj je borbi udarcima zaustavio Michala Horejsija na Bellatoru 177 u travnju. Moore je odrastao na udaljenosti od samo sat i pol od 3Arene koja će ugostiti event pa će tako podrška navijača sigurno debelo biti u njegovu korist.

Ženski okršaj u pero diviziji

Sinead Kavanagh (4-2, BMMA 1-2) će sljedećeg vikenda po četvrti put nastupiti za Bellator, a ujedno se vraća i na mjesto gdje je odradila svoj prvi nastup u ovoj promociji kad je porazila Elinu Kallionidou. Ovo trostruka BAMMA veteranka u svojem se zadnjem meču okušala s Arlene Blencowe od koje je izgubila na odluku, kao i od Iony Razafiarison u borbi prije.

Francuskinja Maria Casanova (3-5-1, BMMA 0-0) također će u ovu borbu ući s dva poraza, s tim da će ujedno i debitirati za Bellator. Casanova se profesionalno natječe od 2015. i ostvarila je dvije pobjede ‘sumbissionom’, a sigurno će tako pokušati dovršiti i Sinead Kavanagh koja će imati svu potporu domaće publike.

Debi dva irska veterana

UFC veteran Charlie Ward (3-3, BMMA 0-0) će u Dublinu odraditi svoj Bellator debi u okršaju srednje divizije s Cage Warriors i BAMMA veteranom Johnom Redmondom (7-12, BMMA 0-0).

Ward je potpisao ugovor s UFC-om na pet borbi još dok je imao 3-1, te je izjavio kako je ugovor dobio isključivo zahvaljujući Conoru McGregoru. Izgubio je u oba UFC pokušaja. Prvi put od Abdula Razaka Alhassana koji ga je završio unutar jedne minute, pa je onda opet izgubio u prvoj minuti od Galorea Bofanda kad je nespretno pao izbjegavajući udarac i udario glavom o pod zbog čega je pao u nesvijest.

Njegov protivnik i sunarodnjak John Redmond zadnji je meč odradio na Cage Warriors Unplugged eventu u studenom 2016. kad ga je giljotinom na predaju prisilio Leeroy Barnes u prvoj rundi. Prije toga je imao dvije pobjede nokautom protiv Glenna Irvinea i Modestasa Bukauskasa.

Treća sreća za ‘Baby Slicea’

Još jedan sin poznatog oca nastupit će na Bellatoru 187. Nakon uspješne pobjede tehničkim nokautom u svom zadnjem meču na Bellatoru 179 u Londonu, sin legendarnog Kimbo Slicea ovog puta u kavez ulazi s ciljem da nastavi pobjednički niz.

Kevin Ferguson Jr, odnosno ‘Baby Slice’ (1-1, BMMA 1-1), također trenira u dvorani Antonia McKeea u Kaliforniji te je jedan od najčešćih sparing partnera prethodno spomenutog A.J. McKeeja. Sin poznatog oca je u svojem profesionalnom debiju 2016. izgubio od Aarona Hamiltona, ali onda se za to iskupio u drugoj borbi.

Njegov protivnik Fred Freeman (1-0, BMMA 0-0) debitirao je profi vodama u ožujku kad je protivnika dovršio udarcima u drugoj rundi. Prije toga je odradio devet amaterskih borbi.

Bellator 187 pratite UŽIVO 11. studenog, u noći s petka na subotu, u 03:00h iza ponoći na Fight Channel PPV-u ili na www.fightchanneltv.com.

Bellator 187: McKee vs. Moore

A.J. McKee vs. Brian Moore

Sinead Kavanagh vs. Maria Casanova

Charlie Ward vs. John Redmont

Kevin “Baby Slice” Ferguson Jr. vs. Fred Freeman

Paul Redmond vs. Sergio de Jesus Santos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije