Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Denver pobijedio San Antonio u odlučujućoj utakmici

Kawhi Leonard
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.04.2019.
u 08:02

Kawhi Leonard ubacio je 45 koševa u pobjedi Toronta nad Philadelphijom

Košarkaši Denvera su pred svojim navijačima u Pepsi Centeru pobijedili San Antonio sa 90:86 u odlučujućoj, sedmoj utakmici serije prvog kruga NBA doigravanja. Tako su prvi put nakon deset godina ušli u konferencijsko polufinale u kojem će igrati protiv Portlanda. 

Nuggetse su do pobjede predvodili Jamal Murray sa 23 koša i Nikola Jokić koji je sa 21 poenom, 15 skokova i 10 asistencija ostvario drugi 'triple-double' učinak u ovoj seriji.

Spursi nijednom na utakmici nisu vodili, a najbolji strijelci su bili Rudy Gay sa 21 poenom te Bryn Forbes i DeMar DeRozan sa po 19 koševa svaki.  

U prvoj utakmici konferencijskog polufinala na Istoku Toronto je pred svojim navijačima u Scotiabank Areni sa 108:95 svladao Philadelphiju.

Raptorse su do pobjede predvodili Kawhi Leonard sa 45 koševa i Pascal Siakam sa 29. Kod Philadelphije J. J. Reddick je ubacio 17 poena, a Joel Embiid 16. 

Komentara 1

DE
desperadikus
08:24 28.04.2019.

bravo Jokicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije