Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE ISTINA'

'Vođa Grobara nas je napao i rekao da nećemo živi otići s Malte'

Navijači
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
17.10.2015.
u 12:05

'Riječani su, ne bi li se zaštitili, stali na vrata kafića naoružavši se s pivskim bocama. Pošto su zaštitari nasrnuli na njih, da bi se obranili Riječani su ih počeli gađati s bocama.'

Neredi koji su izbili na Malti uoči posljednjeg susreta kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo završili su uhićenjem šestorice Hrvata, a s obzirom da se svašta čulo i pisalo, jedan od sudionika incidenta odlučio je progovoriti za 24sata.

Riječ je o Varaždincu Denisu Daniloviću i istupio je pod punim imenom i prezimenom baš zato što stoji iza svega što je rekao i sukobu zbog kojeg sudionici s "hrvatske strane" sudskom presudom moraju platiti materijalnu štetu, a uz to su dobili četiri godine uvjetne kazne.

- Četvorica Riječana zabavljali su se u klubu, kada im je prišao jedan od zaštitara i počeo ih ispitivati odakle dolaze, koliko ih ima, idu li na utakmicu itd. Nakon što su Riječani odbili odgovoriti na pitanja, zaštitar se udaljio i počeo telefonirati. Primijetivši da se zaštitari okupljaju, Riječani su napustili klub i krenuli prema hotelskoj sobi - rekao je Denis Danilović i nastavio:

- Uskoro ih je dostigla i okružila grupa od otprilike 20 do 30 zaštitara s teleskopskim palicama, suzavcima i bokserima, a Riječani su, ne bi li se zaštitili, stali na vrata kafića naoružavši se s pivskim bocama. Pošto su zaštitari nasrnuli na njih, da bi se obranili Riječani su ih počeli gađati s bocama. Napad je predvodio vođa Grobara s Malte - Aleksandar.

>> Cijeli razgovor pročitajte na 24sata

>> Navijačima koji su se potukli sa zaštitarima iz Srbije dvije godine zatvora uvjetno

>>Uhićeni hrvatski navijači napravili štetu od 45.000 kuna, čekaju izricanje presude

>>Incident na Malti: Potukli se Hrvati i Srbi, ima i ozlijeđenih!

Komentara 77

DU
Deleted user
13:06 17.10.2015.

Tko vas je tjerao da idete tamo ? .....a znam htjeli ste neredima na stadionu izazvati prekid utakmice sa posljedicom izbacivanja Hrvatske sa EP-a....znači još ispada da moramo biti zahvalni grobarima jer su vas spriječili u vašem "domoljubnom" naumu !

FR
Freedooom
13:57 17.10.2015.

Kako vama uvijek neko kriv! Odete u sloveniju, kriva policija, odete u italiju, kriva policija u hrvatskoj, kriv mamic. A usput pljackate, benzinske u madjarskoj zaguzvali u restoranu, niste platili Pizzu. Izgovor, mi bi je i onako platili. Dokle vise da gledamo i da trpimo te narkomane, gdje god se maknete pravite nerede. Postali ste drzavni neprijatelj br.1

DU
Deleted user
13:03 17.10.2015.

vođa grobara je letio iz ledene dvorane u zg...ima i na yt snimak leta hahahahhaha čegi čegi vođa grobara hahahah na drugom izletu u zg u areni, završili su na klupi s igračima jer su ih klinci iz novog zagrebaa potjerali s tribine hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije