Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor 'zvezdaša'

Delije se osvrnule na napad na splitskoj rivi i ismijavale Torcidu

Delije
Foto: Screenshot
16.02.2019.
u 19:41

Navijači Crvene zvezde su izvjesili transparent: Splitski 'huligani' napadaju igrače, a ne misle da stanu kad sretnu navijače'

Navijači Crvene zvezde osvrnuli su se na napad na njihove vaterpoliste tijekom subotnje nogometne utakmice protiv Vojvodine.

Delije su najprije izvjesile transparent 'Jadranska priča na splitskoj rivi, protiv takvih liga dok god smo živi', a nešto kasnije je uslijedila i poruka: 'Splitski huligani napadaju igrače, a ne misle da stanu kad sretnu navijače'.

Podizanje transparenta, u kojem su se srpski navijači nagazili Regionalnu vaterpolo ligu, pratili su povici 'Zvezda, Srbija, nikada Jugoslavija', a koju minutu kasnije su kroz vulgarno skandiranje ponovo otvoreno svrstali protiv tog natjecanja.

Podsjetimo, prije tjedan dana na splitskoj rivi je nekolicina navijača napala vateropoliste Crvene zvezde nakon što je konobar u jednom tamošnjem lokalu primijetio i dojavio da nose trenirke s obilježjima beogradskog kluba.

Dvojica igrača su se spasila bijegom, dok je treći skočio u more. Policija je u međuvremenu uhitila četvricu napadača.

Komentara 53

Avatar poljicanin
poljicanin
20:27 16.02.2019.

Koje uživanje za autora kada piše ovakve članke.Da nije bio među njima i smislio neki natpis?Budite tu gdje jeste i pobijte se međusobno,za bolje niste!

Avatar comparator
comparator
23:04 16.02.2019.

Koliko vidim ljudi ne žele zajedničku ligu ni bilo kakvu državu . Pa to je super .

B2
bordon 2
22:18 16.02.2019.

Prvi put se slažem sa navijačima zvezde. Protiv svih regionalnih liga, ne samo vartepolske, i bilo kakve zajednicke Balkanije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije