Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA NA SUD

Engleski mediji: Hrvatskom reprezentativcu prijeti pet godina zatvora!

Lovren
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/7
31.12.2017.
u 17:07

"Branič Liverpoola pojavit će se u utorak na sudu zbog optužbi za lažno svjedočenje. Tužiteljstvo u Hrvatskoj smatra da je otac dvoje djece lagao o svom transferu iz Dinama u Lyon 2010. godine", navodi The Sun

Zvijezda Liverpoola Dejan Lovren osumnjičen je za davanje lažnog iskaza na suđenju braći Mamić u Osijeku. Hrvatskom reprezentativcu nedavno je stigao poziv za ispitivanje, a o slučaju su se sada raspisali i engleski mediji.

"Branič Liverpoola pojavit će se u utorak na sudu zbog optužbi za lažno svjedočenje. Tužiteljstvo u Hrvatskoj smatra da je otac dvoje djece lagao o svom transferu iz Dinama u Lyon 2010. godine", navodi The Sun te napominje da se radi o suđenju Zdravku Mamiću za pronevjeru 15 milijuna eura.

Lovren
1/16

The Sun tvrdi da je dobio izjavu glasnogovornika suda koji je potvrdio da se Lovrena istražuje zbog sumnji u lažno svjedočenje.

"Zvijezdi Premierlige sada prijeti pet godina zatvora za krivokletstvo", napominje ovaj tabloid.

Podsjetimo, Dejan Lovren svjedočio je 1. rujna na suđenju Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću te Milanu Pernaru, optuženima za izvlačenje najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama. USKOK je na toj raspravi naveo, po njihovu mišljenju, nekoliko razlika u iskazima iz istrage i sa suđenja. Lovren je, tako, u istrazi izjavio kako je sporni aneks po kojem ima pravo na 50 posto novca od transfera potpisao "dva, tri mjeseca prije odlaska u Lyon". Naveo je tada kako je ugovor s Lyonom sklopio u siječnju 2010., a taj aneks s Dinamom "u rujnu ili listopadu 2009.". 

– Siguran sam da sam taj aneks potpisao mnogo prije 2009., i to nekoliko dana nakon profesionalnog ugovora – ustvrdio je Lovren, pak, na raspravi 1. rujna. Na upit da pojasni razliku, Lovren je tada odgovorio kako je "ponovno potpisao taj aneks ugovora koji je već bio potpisan 2007., samo s izmijenjenim tekstom".

Komentara 85

Avatar Moxa
Moxa
17:35 31.12.2017.

The Sun isti ku..c ko i večernji. čobanski list.

DU
Deleted user
17:31 31.12.2017.

Večernjak se sramoti i dalje i dalje i dalje do potpune propasti.

KA
kavicakaka8
17:44 31.12.2017.

Koje novinsko DNO ,,,, 20120. godine , pa jeste vi normali i to 2x .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije