Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO CHELSEAJU

Lovren: Bili smo briljantni! Ovo je bio naš najbolji nogomet

Liverpool - Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.09.2016.
u 08:35

- Igrali smo vražji nogomet! Bilo nas je stvarno lijepo gledati. Malo smo pali u drugom poluvremenu, ali onda smo se opet skupili - rekao je Klopp.

Liverpool na sinoć na Stamford Bridgeu svladao Chelsea s 2:1 i tako se uključio u borbu za vrh ljestvice. Prvi gol na utakmici postigao je naš reprezentativac Dejan Lovren.

- Ovdje je uvijek teško igrati, ali mislim da smo bili briljantni. Ono što smo igrali u prvom poluvremenu je bio naš najbolji nogomet ove sezone. Uvijek je lijepo zabiti, ali najbitnija su tri boda. Ova momčad ima sjajan duh i sada samo trebamo nastaviti raditi - rekao je Lovren.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp i više je nego zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Igrali smo vražji nogomet! Bilo nas je stvarno lijepo gledati. Malo smo pali u drugom poluvremenu, ali onda smo se opet skupili - rekao je Klopp.

Trener Chelseaja Antonio Conte je rekao:

- Ovo je moj prvi poraz na klupi Chelseja, ali to nije važno. Važno je da znamo da je svaka utakmica teška i da ne zaboravimo prošlu sezonu. Prošla sezona je bila jako loša i ne želim da se to ponovi. Moramo paziti na svaki detalj na utakmici. Ja sam kriv kao trener i morat ćemo više raditi na tome.

>> Lovren i Henderson zabili u pobjedi Liverpoola protiv Chelsea

Komentara 3

DH
dalibor.hren
09:34 17.09.2016.

Ne pišite o bahatom dok se ne ispriča cijeloj Hrvatskoj!

BL
Blender
09:48 17.09.2016.

Lovren je najgori igrac koji je ikada igrao za repku! Slavi te ga vi novinari kad zabije jedan gol, jad i bijeda kad pomislis da je rupa u momcadi i Liverpula i nase repke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije