Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas s Innsbruckom

Debitant Poulin o pobjedi protiv prvaka: Svi smo igrali super...

27.10.2017.
u 10:40

„Vienna, Vienna auf wiedersehen“ skandirali su navijači Austrijancima.

Gužva je bila ispred Ledene dvorane Doma sportova, tko ne zna pomislio bi da medvjedi igraju neku od onih jakih prošlosezonskih utakmica KHL-a, da u goste dolazi jaki SKA ili netko od te elitne hokejaške ekipe, ali ne.

Medveščak je dočekao Viennu Capitalse, najjaču kariku EBELA, aktualne prvake, momčad koja je trenutačno prva na tablici, momčad koja je do sada imala samo jedan poraz u 13 odigranih utakmica, ali onda su naletjeli na momke iz brloga.

Poluprazna dvorana

Dobili su četiri gola (4:1) i Ledenu napustili pognutih glava. „Vienna, Vienna auf wiedersehen“ skandirali su im navijači. Tako su Zagrepčani izvukli važnu pobjedu, ali u polupraznoj dvorani. Onaj prizor izvana nije se preslikao na tribine. Medveščak je igrao dobro, već je u 12. minuti Tomaš Netki zabio za 1:0 i nije gostima puno trebalo da izjednače.

1/14

MacGregor Sharp poravnao je izglede, a onda su se Austrijanci raspali. Samson Mahbod iskoristio je brojčanu nadmoć medvjeda na ledu i povisio na 2:1, a desetak minuta kasnije je pogrešku nonšalantnog golmana Vienne PekkaTuokkola kaznio Sondre Olden i na semaforu je pisalo 3:1.

Tri minute prije kraja Mahbad je zbunio suca koji je na kraju priznao pogodak i igrače u svlačionicu poslao s konačnih 4:1.

No, od svih njih na ledu se najbolje snašao Kevin Poulin, golman koji je debitirao za Medveščak i već im dao do znanja da bez njega neće ići. Zna kako treba ostaviti dobar prvi dojam...

- Bio sam dobar, osjećam se super. S momčadi sam nekoliko dana, trenirali smo i vratio sam se u igru. Napravili smo dobar posao, svi smo igrali super – kaže Kanađanin koji se prije nekoliko dana priključio ostatku svlačionice.

- Dobri su momci, upoznao sam ih prije par dana tako da ih ne poznajemo baš dobro, ali mogu vidjeti da su dobri i da igraju odlučno.

A nada se Kevin da će i danas biti na razini.

Pobjeđivat ćemo i dalje

- Da, mogu igrati ovako dobro. Tako igram svaku utakmicu i ako nastavim ovako i ako momčad nastavi ovako, pobjeđivat ćemo i dalje.

A otkada je u Zagrebu, vidio je samo Ledenu dvoranu i centar grada...

- Malo sam vidio centar, baš sam se uselio u stan i mogu reći da je grad lijep, uživam. Ljudi su dobri, nisam baš puno s njima pričao, ali nadam se da ću sada imati sve više tu priliku – zaključio je igrač utakmice koji će danas morati dokazati da obrane protiv Vienne nisu bila slučajnost jer u drugoj utakmici u ovom domaćem nizu Medveščak danas od 19.15 sati dočekuje Innsbruck.

Komentara 2

KE
kentie
10:51 27.10.2017.

kad se publika jednom izgubi...teško se vraća..med toa, ne dajte se međedi purgerski, ne dajte se...pobjeđujte u serijama.... i evo vam publike....

Avatar Niškorist
Niškorist
12:18 27.10.2017.

Dvorana je bila polu puna a čemu to ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije